• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.10.2022

08:34

STRAŠNO! ŠTA SE DEŠAVA SA LJUDIMA! Potukli se posle udesa, prolaznik prišao da ih razdvoji, pa izboden nožem!

A1tv.net

Vesti

STRAŠNO! ŠTA SE DEŠAVA SA LJUDIMA! Potukli se posle udesa, prolaznik prišao da ih razdvoji, pa izboden nožem!

Podeli vest

Sinoć ispred pijace u Petrovaradinu dogodio se obračun kojem je prethodila saobraćajna nesreća, a muškarac je izboden ni kriv ni dužan

Kako saznaje Telegraf, dva muškarca su učestvovala u saobraćajnoj nezgodi, a nakon iste su se prov posvađali, a zatim i fizički "obračunali".

Treći muškarac se u to vreme vraćao sa posla, pa je sasvim slučajno video da je došlo do nezgode. On je prišao kako bi pomogao i razdvojio učesnike nezgode koji su se posvađali.

Kada je prišao, jedan od dvojice muškaraca nasrnuo je na njega i ubo ga nožem.

On je operisan u UC KCV u Novom Sadu i nalazi se u svesnom i stabilnom stanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Buldog

pre 1 godinu

Sa moje tačke gledišta, taj izbodeni je dobio šta je tražio. Ko ga je uopšte terao da se meša, ta dvojica bi već nekako rešila svoj nesporazum.

IZBODENA DVA MUŠKARCA U NOVOM SADU!
Hronika

IZBODENA DVA MUŠKARCA U NOVOM SADU!

Sinoć oko 20 časova kod pijace u Petrovaradinu, došlo je do obračuna oštrim predmetom, najverovatnije nožem u kojem je povređen muškarac (46), a do novog obračuna došlo je posle ponoći. Oštrim predmetom najverovatnije nožem u centru Novog Sada na Trgu Republike ispred broja 19, povređen je, takođe, jedan muškarac

13.10.2022

07:40

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija