• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.10.2022

13:26

UZEMIRUJUĆI VIDEO! Puškama ubijali ulične pse u Smederevskoj palanci, ulice osvanule krvave, građani uznemireni!

Printscreen

Vesti

UZEMIRUJUĆI VIDEO! Puškama ubijali ulične pse u Smederevskoj palanci, ulice osvanule krvave, građani uznemireni!

Podeli vest

Na društvenim mrežama kruži unemirjući snimak upucavanja psa koji je navodno snimljen ispred jednog marketa u Smederevskoj palaci

Snimak je skinut sa nadzornih kamera, a na njemu se vidi muškarac, sa puškom u rukama, kako trči i nestaje u mraku. 

 

 

Nakon toga, u sledećem prizoru, vide se dva muškarca koja vuku upucanog psa trotoarom, a iza njih ostaje trag krvi.

Za sada nije poznato da li je slučaj prijavljen nadležnima.

 

 

Kako navode pojedini korisnici društvene mreže Tvitter, hvatali su sve pse koji su se sakrivali, pa su ih mučki ubijali i vukli po ulicama ovog grada.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zora

pre 1 godinu

Nema vecih zivotinja od ljudi. Tako bi i njih ubijali. Nadam ce da ce biti uhapseni i nabijeni tamo gde im je mesto. Proveroti sve lovce u tom kraju. Cula sam da ubijaju macke na terenu.

Baća

pre 1 godinu

Sad zamislite da neko revoltiran upuca ove egzekutore. Da im se osveti. Sta je sa Zakonom o dobrobiti životinja iz 2009? Gde su udruženja za zaštitu životinja? Najlakše je iživljavati se nad životinjama koje nisu krive ni za šta, već ljudi i njihova nesposobnost da reše ovaj problem. Gde su azili kao u drugim evropskim državama? A tamo smo se, kao, zaputili. Ma nije, valjda!?

Milan

pre 1 godinu

Uzeli "pravdu" u svoje ruke!?! Manijacima trajno oduzeti oruzje, izreci meru obaveznog psihijatrijskog lecenja i odgovarajuce kazniti po zakonu! Sledeci na meti im moze biti bilo ko od nas na dve noge!

Penzionerj

pre 1 godinu

Dali su gradjani uznemireni kada detetu pas odgrize prste. Vratiti šintore i bezbednost na ulicama. Evropske budale, bitniji si im psi od dece svih uzrasta.

Gedza

pre 1 godinu

Kad nece vlast, narod ce, svi pacu nad zivotinjama ali ne dao Bog da osakate necije dete

TT

pre 1 godinu

Ko je to radio i zasto, sta da je nekome pas izasao/pobegao napolje? -.- Lutalice se sterilisu ili posalju u azil, brutalno ubijanje pasa na sred ulice je varvarstvo!

Buldog

pre 1 godinu

Bravo! Bar neko normalan da se nađe u ovom opštem ludilu kada je pas lutalica važniji od čoveka!

Mile sumadinac

pre 1 godinu

To su zlotvori molim nadlezne da pohvataju tu bandu i u zatvor da zavrse oni bi mogli i neciju decu da poubijaju to je banda neradnika policijo evo posla da se ti krvnici i nalogodavci pohapse sto pre.

Vesti

TV

Sport

Piksi pred Dansku: Nisu se promenili, znamo šta nas očekuje sutra!
Fudbal

Piksi pred Dansku: Nisu se promenili, znamo šta nas očekuje sutra!

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra gostuje Danskoj u Kopenhagenu (18.00, RTS, Arena premijum 1), u okviru drugog kola A divizije Lige nacija. Na konferenciji za medije uoči pomenutog meča svoja očekivanja i ambicije izneli su selektor Dragan Stojković Piksi (59) i defanzivac Strahinja Pavlović (23).

07.09.2024

17:30

Planeta

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!
dokazi

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!

Američke vlasti nisu otkrile pokušaje stranih aktera da se direktno mešaju u predstojeće predsedničke izbore, predstavnici Kancelarije direktora nacionalne obaveštajne službe (ODNI), Agencije za sajber bezbednost i infrastrukturnu bezbednost (CISA) i Federalnog obaveštajnog biroa ( FBI) su izjavili.

07.09.2024

17:20

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija