• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.10.2022

13:36

RAZNEO SE BOMBOM KAD JE SHVATIO KOLIKO JE POVREDIO?! Novi detalji užasa u Vršcu

Printscreen

Vesti

RAZNEO SE BOMBOM KAD JE SHVATIO KOLIKO JE POVREDIO?! Novi detalji užasa u Vršcu

Podeli vest

Dušan S.(47) koji se kako se sumnja jutros oko 7.30 razneo ručnom bombom, navodno se cele noći svđšao sa G.P, a sa kojom je bio u vezi oko dve godine

Dušan i G.P su bili u vezi više od dve godine, navodno su se  žučno raspravljali oko novca, koji on još odranije dugovao drugim ljudima.

Gordanina majka Dragica P, u čijoj kući u Ulici Vase Pelagića je ovaj par živeo, pretila je Dušanu da će ga zbog verbalnog nasilja prijaviti policiji.

Tada je, kako je „Novostima“ rečeno, on dohvatio prvu stvar koja mu je pala pod ruku – kabal za struju, i prvo počeo da udara nesuđenu svekrvu, a potom i svoju devojku, za koju je na društvenim mrežama pisao da je njegov smisao života.

Foto: printscreen

 

-Kada je shvatio šta je uradio, jer im je naneo ozbiljne telesne povrede, otišao je na sprat kuće i razneo se ručnom bombom. Delovi tela bili su svuda po sobi – kaže nam dobro obavešteni izvor.

Izvor tvrdi i da je Dušan imao i psihijatrijsku dijagnozu, te da je od ranije poznat policiji.

- Pre više godina je robijao zbog neuspelog pokušaja razbojništva. Bio je prijavljivan i za remećenje javnog reda i mira, ali za nasilje u ovoj poridici do sada nije bio prijavljivan – dodao je sagovornik.

Komšije koje žive u blizini naveli su da su čuli jak prasak. 

- Čuli smo eksploziju i odmah izašli i kuće. Komšinice su delovale kao da ih je neko polio krvlju. Bile su svesne. Dušan se doselio pre godinu dana u njenu kuću. Bio je problematičan, a one povučene - kaže očevidac tragedije. 

Telo nesrećnog čoveka prevezeno je na Institut za sudsku medicinu.

Slučaj vodi Više javno tužilaštvo u Pančevu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija