• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.10.2022

15:42

KRENULI NA IZLET OTIŠLI U SMRT! Boris i Dejana koji su poginuli kod Beške biće zajedno sahranjeni

Informer

Vesti

KRENULI NA IZLET OTIŠLI U SMRT! Boris i Dejana koji su poginuli kod Beške biće zajedno sahranjeni

Podeli vest

Boris M. (18) iz Stare Pazove i njegova devojka Dejana N. (17) iz Golubinaca juče su motorom krenuli na izlet na Vrdničku kulu kada ih je u planovima sprečio Slobodan B. (83) koji je naleteo "mercedesom" na njih i ubio ih na mestu

Njih dvoje su bili u vezi, a prema rečima najbližih, bili su nerazdvojni, pa će tako biti i sahranjeni, jedno pored drugog.

Boris i Dejana nastradali su kada ih je na motoru marke"kawasaki" udario vozač mercedesa, kome je navodno vozačka istekla pre 8 godina.

- Sumnja se da je uzrok nesreće neustupanje prolaza vozila sa prvenstvom prolaza. Odnosno Vozač "mercedesa" nije ustupio pravo prvenstva prolaza motociklisti - objasnio je izvor Informera.

Foto: Informer

Uviđaj/ilustracija

Nakon saobraćajne nesreće policija je obavila uviđaj i privela vozača "mercedesa" zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

- On se sumnjiči da je oko 17.20 sati, na putu Inđija - Novi Sad u blizini Beške, upravljajući "mercedesom", udario u motocikl kojem prethodno nije ustupio prvenstvo - saopštila je policija.

Osumnjičenom je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi.

Sahrana dvoje mladih biće obavljena u petak u 14 časova na groblju u Staroj Pazovi


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija