• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

21.10.2022

16:32

SAHRANJEN SAŠA SAMOHRANI OTAC, NASTRADAO U SUDARU! Majka Vida slomljena od bola: Ne znam kako ću bez mog Saše

printscreen

Vesti

SAHRANJEN SAŠA SAMOHRANI OTAC, NASTRADAO U SUDARU! Majka Vida slomljena od bola: Ne znam kako ću bez mog Saše

Podeli vest

Saša Kostadinović (51), samohrani otac tri sina, koji je pre dva dana poginuo u saobraćajnoj nezgodi, sahranjen je danas na gradskom groblju "Crveni breg"“ u Batočini.

Veliki broj rođaka, prijatelja, kolega, ali i onih koji su ga u prolazu poznavali, jer je u ovoj varošici, kako su nam rekli "bio sinonim za dobročinstvo", došli su da se poslednji put oproste od njega.

- Ne znam da li možete da zamislite koliko je taj čovek bio dobar. Ne verujem da možete da izmerite toliku količinu dobrote – rekao je jedan od rođaka pred početak opela.

Majka Vida ne prestaje da plače. Sada je izgubila sve koje je imala. Ostala je bez ćerke, koja je takođe poginula u saobraćajnoj nesreći, muža koji je stradao u požaru, snajke koje je umrla pre pet godina... Sin Saša joj je bio zamajac, snaga koja je ovu osamdesetrogodišnjakinju održavala u životu.

- Uspela sam da opstanem i posle dve operacije i posle korone. Sada ne znam kako ću bez mog Saše – ispričala je ova starica.

Na sahrani, skrhana od bola, Vida je jedva i stajala. Dugačka kolona, u kojoj je najviše bilo mladih, prijatelja Sašinih sinova, sa vencima u rukama krenula je do porodičnog groba. U njemu je pre pet godina sahranjena Ognjenova, Ilijina i Novakova majka Aleksandra. Preminula je u 44. godini života od posledica moždanog udara. Borila se desetak dana nakon pada u komu, ali nije izdržala.

- Težak je to bio udarac za Sašu. Ali, uspeo je da se izbori i da sačuva sinove od ulice. Svi su odlični đaci. Sada će sav teret pasti na najstarijeg Ognjena. Uz pomoće bake i deke, Aleksandrinih roditelja. Očekujem da se šira zajednica uključi, i pomogne im – ispričao jedan od Sašinih komšija.

U akciju pomoći Kostadinovićima, uključila se i dijaspora. Do sada je skupljeno više do 3.700 dolara i nastavlja se. Akciju prikupljanja je pokrenuo nekadašnji meštanin Batočine i iseljenik Nenad Dobričić koji godinama živi i radi u Americi.

Mladić D. J. osumnjičen da je izazvao nesreću u kojoj je poginuo samohrani otac Saša Kostadinović iz Batočine, navodno je zaspao za volanom. Podsetimo, nesreća se dogodila u sredu u ranim jutarnjim satima, a D. J. je uhapšen. On se, navodno, u vreme nesreće vraćao sa posla, iz treće smene. Priča se da je zaspao, noga mu je pala na papučicu gasa, izgubio je kontrolu i udario Kostadinovića.

- Dolazio je kod nas njegov otac, dan pre sahrane. Rekao nam je da je zaspao. Navodno je spojio nekoliko trećih smena za redom. I umor ga je na kraju stigao. Ali, zbog toga, nažalost, stradao je naš Saša. Nema opravdanja – rekao je njegov tast.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija