• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/24seda

21.10.2022

18:20

"DETE MOJE NE OSTAVLJAJ ME"! JAUCI PARALI NEBO U STAROJ PAZOVI! Tinejdžeri stradali u udesu kod Beške sahranjeni zajedno

facebook.com/printscreen

Vesti

"DETE MOJE NE OSTAVLJAJ ME"! JAUCI PARALI NEBO U STAROJ PAZOVI! Tinejdžeri stradali u udesu kod Beške sahranjeni zajedno

Podeli vest

Boris Majorski (18) iz Stare Pazove i njegova devojka Dejana Neralić (17) iz Golubinaca, koji su u utorak poginuli zagrljeni na motoru, danas su zajedno sahranjeni.

Na stotine ljudi okupilo se oko 13 časova ispred mrtvačnice na groblju u Staroj Pazovi da isprate Dejanu i Borisa na večni počinak. Liturgija je bila najpre evangelistička, jer je pokojni Boris slovačke veroispovesti pa zatim katolička. Obe liturgije su se odnosile na oboje. Posmrtni orkestar svirao je tužne melodije pola sata, nakon čega je pevao i crkveni hor. Nakon njih sveštenik je čitao isposnice Svetog Pavla, da bi na kraju sat vremena pokušavao da pruži reči utehe očajnim roditeljima dvoje stradalih tinejdžera.

- Znam da ne možete da prihvatite to da su deca otišla pre vas. Ali morate ostati čvrsti i izdržite tugu. Pomirite se sa božjom voljom. Ne smemo da prigrlimo smrt, već život. Bože, molimo te da Dejanu i Borisa primiš u očinski zagrljaj - rekao je sveštenik.

Nakon što su ispoštovani svi običaji, tužna povorka krenula je da isprati dvoje mladih u njihovu večnu kuću. Dejanine sestre držale su ruke na njenom sanduku i jedva koračale za njim, dok je majka tiho jecala zarivši lice u peškir, jedva koračajući. Kada su beli kovčezi stigli do grobnog mesta, Borisovog oca je napustila snaga i počeo je da jauče za svojim mezimcem.

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Motor na kom su bili Boris i Dejana

- Borise, sine moj, ne idi. Dete moje, ne ostavljaj me - jecao je otac brišući suze.

Kada su grobari u raku položili Borisovo pa za njim i Dejanino telo, grobljem su se prolamali jecaji na stotine prisutnih, mahom tinejdžera, koji su došli da isprate svoje drugare.

Da podsetimo, Dejna i Boris su stradali u utorak uveče u stravičnom sudaru koji se dogodio na putu Inđija Beška. Nesreću je najverovatnije izazvao vozač "mercedesa" S.B. (83) iz Krčedina koji nije ustupio prvenstvo prolaza vozaču motocikla. On je prema poslednjim informacijama juče izveden pred sudiju gde je saslušan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija