• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.I.

26.10.2022

15:52

TIM BRANILACA U ODBRANI "SENTINIH INSPEKTORA": Apelujemo na obavezu poštovanja pretpostavke nevinosti!

Marko Đoković

Vesti

TIM BRANILACA U ODBRANI "SENTINIH INSPEKTORA": Apelujemo na obavezu poštovanja pretpostavke nevinosti!

Podeli vest

Posle hapšenja dvojice policijskih inspektora branilački tim koji brani okrivljene, pre svega apeluje na zakonsku obavezu svih da poštuju pretpostavku nevinosti

- Kad su u pitanju naši klijenti M.I. i M.K.prema dokazima s kojima smo se upoznali tokom jučerašnjeg dana i koji su navedeni u krivičnoj prijavi, prilično smo optimisti ukoliko budemo imali fer i pravičan krivicni postupak u kom ce svi navedeni dokazni predlozi  biti potpuno i detaljno provereni.

Samo takav postupak garant je pravne sigurnosti. Na tome mi kao profesionalci insistiramo, a kao građani - mi to očekujemo- rekli su iz tima advokata koji brane dvojicu "Sentinih inspektora".

Podsetimo, oni su uhapšeni zbog sumnje da su pretukli i mučili dvojicu mladića zbog navodnog duga.

Oni se sumnjiče da su se mladićima predstavili kao policajci, potom ih vezali lisicama, a onda ih tako vezane brutalno pretukli i naneli im teške povrede.

Jednom od mladića, koji imaju oko 20 godina, su slomili nos, dok je drugom pukla bubna opna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lik

pre 1 godinu

Zora uvujek branu neduzne krimose i naravno i na Pinku.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija