• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

27.10.2022

11:32

DA SAM BIO KOD KUĆE NE BI MI TUKLA DETE! Otac zlostavljane devojčice i suprug žene koju policija traži ZA SVE KRIVI NJENU MAJKU!

D.K.

Vesti

DA SAM BIO KOD KUĆE NE BI MI TUKLA DETE! Otac zlostavljane devojčice i suprug žene koju policija traži ZA SVE KRIVI NJENU MAJKU!

Podeli vest

- Da sam bio kod kuće to se ne bi ni desilo - reči su Prvoslava P. oca dece i supruga Slavice Đ. žene snimljene kako brutalno udara svoju malolenu ćerku od tri i po godine

Prema njegovim rečima, Centar za socijalni rad je u priustvu policije došao sinoć kod njih i oduzeo im decu.

- Centar za socijalni rad u prisustvu inspektora sinoć u 11 sati ušao nam je u kuću i odveo mi decu - rekao je Prvoslav.

On navodi da je bio u Centru za socijalni rad na razgovoru, te da razume da njegova supruga nije smela da udara devojčicu.

- Nema nikakvih problema da se deca vrate, ali ona, ja to razumem, nije smela da uradi. Ja za to nisam znao, nisam bio kući. Da sam bio kući to se ne bi desilo. To je sve ispalo radi njene majke, zbog nje su meni deca uzeta. Sve što je ona napravila, ona je meni rekla. Da će decu da mi strpa u Dom, a ja da odem neću - ispričao je on.

Otac ne zna gde je 

On je rekao da ne zna gde mu se sada nalazi supruga za kojom je inače raspisana potraga.

- Gde se oni sada nalaze, mene to ne zanima. Mene interesuju moja deca. Ja molim javnost, molio sam i u Centru da mi vrate decu, oni su meni rekli da ne može tako brzo, ali za dva meseca će biti. Ali će mi biti omogućeno da idem da decu vidim - rekao je on.

Foto: printscreen

 

Devojčica sa snimka ima tri ipo godine, a Pajić i Đilas imaju još i sina, koji ima godinu i po dana.

Snimak nasilja nad devojčicom snimila je baba dece, odnosno majka Slavice Đilas.

Drugo osnovno javno tužilastvo u Beogradu je odmah nakon saznanja o video snimku na kojem se vidi kako majka udara maloletno dete, sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i saradnju za Opštini Grocka i u saradnji sa Centrom za socijalni rad i policijskom stanicom Grocka odmah preduzelo sve mere u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za predmetni događaj i zaštite maloletnog lica.

Rezultat vanrednog sastanka je da su utvrđeni identiteti svih učesnika događaja, da su dva maloletna lica pregledana od strane lekara tokom noći, nakon čega su izmeštena iz porodice u odgovarajuću ustanovu socijalne zaštite, a da je za majkom raspisana potraga, s obizrom da nije dostupna državnim organima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija