• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Š.

27.10.2022

12:47

UHAPŠENA MAJKA ZBOG ZLOSTAVLJANJA ĆERKICE! Policija je privela ispred njene kuće, ONA VIKALA DA NIJE KRIVA

printscreen

Vesti

UHAPŠENA MAJKA ZBOG ZLOSTAVLJANJA ĆERKICE! Policija je privela ispred njene kuće, ONA VIKALA DA NIJE KRIVA

Podeli vest

Policija je stigla u kuću u Grockoj, u kojoj se odvilo jezivo porodično nasilje

Žena koja je brutalno pretukla svoju maloletnu ćerku i čiji se snimak pojavio na društvenim mrežama, pojavila se ispred svoje kuće, iako policija traga za njom.

Naime, kako se saznaje, ona je za medije rekla da nije kriva i da joj je "majka sve namestila".

Policija je stigla u kuću u Grockoj, u kojoj se odvilo jezivo porodično nasilje, kako bi uhapsili majku koja je zverski pretukla ćerku (3).

Znalo se za maltretiranje dece

Podsetimo, snimak maltretiranje devojčice koji kruži društvenim mrežama uznemirio je sve, a meštani Grocke kažu da se za problem sa majkom koja je brutalno tukla trogodišnje dete znalo godinama.

- Za taj par svi znaju, a i pitanje je da li su deca njegova. On ima više od 70 godina, a ona oko 20. Svi znaju da osim što je prosila i prostituisala se. Kada su živeli u kući preko puta moje, imali smo problema sa njom, uvek je u kući bio haos, vrištali su pravili buku, deca su istrčavala na ulicu, neko je mogao da ih zgazi.

Foto: printscreen

 

Preturali su po kontejnerima, on je dolazio i po hranu u narodnoj kuhinji. Prodavali su robu koju nađu, ona je zarađivala na ulici - rekao je M.T.

Centar za socijalni rad je znao za sve, znali su da ona nije podobna da bude majka ali su se svi pravili blesavi - dodao je on. Devojka koja poznaje majku koja je tukla dete zkaže da je policija znala za probleme u toj porodici.

- Taj njen muž ima 70 godina, stalno se drao na nju. Svađali su se, uglavnom noću, a nekad su urlali i danju. Dva tri puta sam videla policiju kod njih. Nisam viđala da ranije tuče decu, možda je sinoć bila pijana - kaze sugrađanka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 1 godinu

A o Zoranu nu reči, šta je sa njim bilo.Zašto je on u zatvoru, zbog ove male devojčice. Zašto majka njega više voli od svog deteta. I to bi trebalo da istražite, da znamo o čemu se tu radi ! ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija