• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Š.

27.10.2022

13:52

BAKA ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE OTVORILA DUŠU: Nisam mogla više da gledam kako ćerka maltretira decu, NAPALA ME NOŽEM (VIDEO)

Miloš Rafailović

Vesti

BAKA ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE OTVORILA DUŠU: Nisam mogla više da gledam kako ćerka maltretira decu, NAPALA ME NOŽEM (VIDEO)

Podeli vest

Snimak na kome se vidi kako majka krvnički tuče devojčicu od jedva tri godine dana, uzburkao je javnost, ali i "stručne" službe koje su momentalno reagovale inicirane zlostavljanjem deteta

Kako je Informer već objavio, Centar za socijalni rad odmah je iz porodice izmestio dvoje dece, uz zlostavljanu devojčicu i njenog mlađeg brata, a bila je raspisana i potraga za majkom koja se nešto kasnije pojavila ispred kuće tvrdeći da se sve zakuvala, nena majka, baka zlostavljane devojčice.

Kako se kasnije ispostavilo Lidija Đ. baka zlostavljane devojčice je autor snimka na kojem se vidi jezivo nasilje i koji je pokrenuo lavinu osude takvog čina.

- Nisam mogla više da mirno sedim i gledam kako da maltretira decu- rekla je za Informer baka zlostavljane devojčice, tvrdeći da njena ćerka laže kada kaže da je na njen nagovor tukla ćerkicu

- Ona laže, kako bih ja mnogla svoju vlastitu ćerku da nagovorim za tako nešto.

Foto: N.Š.

 

Na pitanje zbog čega je (samo) snimala nasilje, a nije pokušala da ga spreči Lidija Đ. je odgovorila da se plašila ćerke jer ju je jednom napala nožem.  

- Dva puta sam uzela dete iz njenih ruku ruku. Bila je histerična skakala je i na mene da me bije. Ubola me je jednom nožem, nisam je prijavila-rekla je Lidija otkrivajući da je Slavica imala čak 72 muža aludirajući da se njena ćerka bavila prostitucijom.

Takođe, ona je otkrila da je Zoran, zbog koga kako se čulo na snimku Slavica tuče devojčicu, njen bivši muž sa kojim nije u dobrim odnosima.

Majka uhapšena, određeno joj zadržavanje zbog porodičnog nasilja

Pod sumnjom u porodično nasilje policija je uhapsila Slavicu Đ. majku zlostavljane devojčice i njoj je određeno zadržavanje. Prethodno Slavica je optužila majku da joj je sve namestila, pa čak i pretila ubistvom deteta. 

- Uzela je mog sina u krilo i rekla "sedi ovde da rešimo problem". Kakav majko problem da rešimo, pitala sam je. Ona mi je rekla "tuci ćerku na moje oči inače ću sina da ti ubijem. Ja ću sve to da snimam" - rekla je Slavica Đilas 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija