• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

04.11.2022

21:30

ČAČANIN POPIO PRAŠAK, POZLILO MU TOKOM SE*SA, UDATA LJUBAVNICA POBEGLA! Najnoviji detalji smrti u hostelu!

RINA

Vesti

ČAČANIN POPIO PRAŠAK, POZLILO MU TOKOM SE*SA, UDATA LJUBAVNICA POBEGLA! Najnoviji detalji smrti u hostelu!

Podeli vest

Muškarac (60) iz Čačka preminuo je u četvrtak predveče u jednom hostelu na periferiji grada, a sumnja se da je njemu pozlilo tokom seksualnog odnosa s dosta mlađom ženom.

Čovek je, kako saznajemo, dovezen prekjuče u kasnim popodnevnim satima u čačansku bolnicu, ali bez znakova života.

- Kobnog dana preminuli je bio u hotelskoj sobi sa mlađom ženskom osobom. Za sada nije poznato zbog čega je, i kada mu je tačno pozlilo, ali je naložena obdukcija koja će razjasniti uzrok smrti. Ono što je do sada poznato jeste da su ga radnici hotela pronašli u sobi, u besvesnom stanju - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Uplašila se i pobegla

 

Prema rečima našeg izvora, sumnja se da je Čačaninu pozlilo tokom ljubavnog čina, a da se njegova mlađa ljubavnica uplašila i pobegla.

- Nju policija nije zatekla u sobi. Kad je intimni odnos pošao po zlu, pokupila je svoje stvari i otišla. Ona je inače, kako se priča, udata, pa nije želela da se sazna da je neverna i da pukne bruka. Inače, i pokojni muškarac je oženjen - objašnjava izvor i dodaje da su radnici hotela pozvali Hitnu pomoć kada su zatekli mrtvog gosta u sobi.

- Na lice mesta izašla je i policija. Pored kreveta, na kom je bilo telo, pronašla čašu do pola napunjenu vodom, u kojoj je bila i praškasta materija nepoznatog porekla. Pretpostavlja se da je je reč o stimulativno-erektivnom sredstvu, nalik "vijagri". Praškasta supstanca je poslata na analizu kako bi se utvrdilo da li je možda to dovelo do iznenadne smrti - kaže izvor i dodaje:

- Kad je muškarac dovezen u čačansku bolnicu nije davao znake života, pokušana je i reanimacija, ali bezuspešno. Pretpostavlja se da je smrt nastupila dosta ranije.

Iako lekari sumnjaju da je muškarac duže bio mrtav, radnici hotela su novinarima rekli "da je devojka izašla iz sobe i rekla da se čoveku slošilo".

- Onda je potom otišla, a recepcioner je ušao u sobu i zatekao to što je zatekao - dodao je izvor.

Istraga u toku

 

Istraga će utvrditi kako je došlo do ovog tragičnog događaja, kao i da li supstanca koju je Čačanin konzumirao ima veze sa smrću.

- O slučaju je obavešteno i tužilaštvo, tako da se utvrđuju sve okolnosti - kaže sagovornik.

Predozirao se "vijagrom"! Srčani udar u automobilu

 

Smrt muškaraca tokom seksualnog odnosa, nažalost, nije retkost. U avgustu 2019. godine Beograđanin (57) je preminuo od srčanog udara u svom automobilu tokom intimnog odnosa sa svojom partnerkom nakon što je uzeo prekomernu dozu preparata za potenciju.

- Muškarac je u šumu došao automobilom sa svojom devojkom, koja je tri godine starija od njega. Planirali su da imaju odnos u kolima, pa je on posegao za lekovima za potenciju "vijagra", koje je sa sobom poneo. Popio je jednu tabletu, ali pošto ona nije odmah delovala, odlučio je da popije još dve, iako je na uputstvu jasno naznačeno da dejstvo stimulansa počinje tek za pola sata - podseća Kurirov sagovornik i dodaje da je Beograđaninu tada pozlilo, a ubrzo je preminuo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija