• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

11.11.2022

13:01

PA OVAJ JE STVARNO KAMIKAZA NA PUTU!  Na pojedinim delovima autoputa vozio 300 kilometara na čas, policija ga zaustavila kod Smedereva!

printscreen

Vesti

PA OVAJ JE STVARNO KAMIKAZA NA PUTU! Na pojedinim delovima autoputa vozio 300 kilometara na čas, policija ga zaustavila kod Smedereva!

Podeli vest

Presretači saobraćajne policije zaustavili su jutros na auto - putu bugarskog državljanina (24) koji je vozio "mercedes" prosečnom brzinom od skoro 240 kilometara na čas što je najveća ikada izmerena prosečna brzina na srpskim putevima! Prema saznanjima Informera bahati vozač zaustavljen je kod Smedereva, a automobilom je upravljao bez dozvole

- Stranog državljanina uređaji za merenje prosečne brzine snimili su na delu auto - puta između Kuzmina i Sremske Mitrovice i izmerili 239,5 kilometara na sat. U pitanju je prosečna brzina što znači da je on u pojedinim trenucima vozio i preko 300 kilometara na sat što je suludo - navodi naš dobro obavešteni izvor.

Čim su uređaji očitali prosečnu brzinu reagovali su pripadnici Uprave saobraćajne policije koji su obavestili presretače da zaustave ovo vozilo.

- Presretači su dobili sve potrebne informacije o automobilu i uključili su se u akciju. Ubrzo su na auto - putu kod Smedereva primetili mercedes koji odgovara opisu i zaustavili ga na bezbedan način. Vozač je odmah odveden kod sudije za prekršaje gde će mu se suditi po skraćenoj proceduri - navodi naš izvor.

Inače načelnik Uprave saobraćajne policije pukovnik Slaviša Lakićević u intervjuu za Informer pričao je između ostalog o novom sistemu merenja i kontrole brzine na auto - putevima, ali i o ostalim najvažnijim temama iz bezbednosti saobraćaja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Atlija Milorad

pre 1 godinu

Kakav sudija na licu mesta ----.......------

dera

pre 1 godinu

Oduzimanje vozila , svi troškovi policije i sudstva kao i malo žešća zatvorska kazna . Jedino rešenje za sve učestalije kabadahije na putevima .

Sava

pre 1 godinu

Nasa POLICIJA je spora ali efikasna , nakon predjenih 150 km VOZAC NASILNIK je zaustavljen kod Smedereva !!!

Tscheti

pre 1 godinu

Najmanje nezgode se desavaju na autoputeve i to uglavnom zbog umora a ne brzine, normalmalo postoje deonice gde mora da se ogranici ali mislim da brzina od 130 nije vise u vreme. Jos Od 1970 pa na dalje postoji po evropi ogranicenje 130 cak i dok se kod nas vozili uglavnom jugici bilo moguce 120 voziti na autoput, a stanje puteva tad i sad? A tehnika u automobilima? Pojedine zemlje kao Bugarska ili Poljska idu vec na 140 mislim da do 150 ne treba kaznjavati tek preko kao ovaj!

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija