• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.11.2022

16:32

POLICIJA, LEZI DOLE! POGLEDAJTE KAKO SU PALI ZVICEROVI VRAČARCI! Ovako je u velikoj akciji uhapšena kriminalna grupa POVEZANA SA KAVAČKIM KLANOM (VIDEO)

printscreen

Vesti

POLICIJA, LEZI DOLE! POGLEDAJTE KAKO SU PALI ZVICEROVI VRAČARCI! Ovako je u velikoj akciji uhapšena kriminalna grupa POVEZANA SA KAVAČKIM KLANOM (VIDEO)

Podeli vest

Ogranak kavačkog klana, takozvana "vračarska grupa" - "Vračarci" na čelu sa Nikolom Vušovićem, zvanim Džoni sa Vračara, sumnjiči se za ubistva Aleksandra Halabrina, Dragana Ristića Čađe i Aleksandra Šarca

U velikoj akciji poliicje jutros je uhapšeno 17 osumnjičenih, a pretreseno je više od 50 lokacija.

Policija i Tužilaštvo za organizovani kriminal, kako saznajemo, tragaju za još najmanje 11 osoba koje su u bekstVu, a sumnjiče se da su povezani za ogrankom kavačkog klana, koga vodi Radoje Zvicer.

Sumnja se da se Vušović kao i većina njegovih saradnika koji nisu u Srbiji skrivaju u Španiji i Dominikanskoj Republici.

Osumnjičeni se terete za tri likvidacije - Aleksandra Halabrina, Dragana Ristića Čađe i Aleksandra Šarca, kao i pet pokušaja ubistva.

Ime Aleksandra Halabrina bilo je na spisku nestalih o čijoj se sudbini ništa nije znalo dva meseca, od 20. marta 2020. dok nije pronađeno njegovo raskomadano telo 16. maja iste godine.

Halabrinovo telo pronađeno je u plitkom grobu u livadi u Parcanima kod Sopota, a imalo je prostrelnu ranu na glavi. uz njegaa Bračarci su osumnjičeni i za likvidaciju  Dragana Ristića Čađe i Aleksandra Šarca.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VRAČARCI UBIJALI BEZ PARDONA! Ovo su likvidacije za koje su osumnjičeni
Hronika

VRAČARCI UBIJALI BEZ PARDONA! Ovo su likvidacije za koje su osumnjičeni

Policija je privela 17 lica zbog sumnje da su izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i više krivičnih dela teško ubistvo, a među uhapšenima su Uroš Piperski, Luka Cerović i Nikola Kačarević. Kako se saznaje, osumnjičeni se terete za tri likvidacije - Aleksandra Halabrina, Dragana Ristića Čađe i Aleksandra Šarca,

11.11.2022

15:35

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija