• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Top press

11.11.2022

18:06

"OVOM NOGAROM OD STOLA ĆU TE UBITI"! Evo šta je prethodilo bratoubistvu kod Topole! Slobodan se bojao da će zelenaši uzeti sve, obojica braće bili skloni...

Printscreen

Vesti

"OVOM NOGAROM OD STOLA ĆU TE UBITI"! Evo šta je prethodilo bratoubistvu kod Topole! Slobodan se bojao da će zelenaši uzeti sve, obojica braće bili skloni...

Podeli vest

U selu Gornja Trnava kod Topole noćas se desio svirep zločin bratoubistva kojem je kako nezvanično saznajemo prethodilo porodično nasilje i alkoholizam. Naime stariji brat Slobodan Aleksijević star (33) godine ubio je mlađeg brata Nikolu (30) i sam pozvao policiju i predao se. Do ove teške tragedije kako smo saznali od komšija došlo je usled narušenih porodičnih odnosa, a ubistvu je prethodila porodična svađa.

Prethodne večeri u njihovom domu došlo je do svađe i razbijanja predmeta u kući, a brat je bratu rekao "ovim nogarom od stola ću te ubiti" nažalost tako je bilo samo dan kasnije.
Braća su živela sa ocem koji je kako smo čuli puno puta spavao napolju i van kuće zbog svađa i prepirki u domu.Njihov komšija ističe da je više puta zatekao glavu kuće kako spava van svog porodičnog doma jer su se braća svađala i tukla.


- U blizini njihove kuće nalaze se moje njive koje obrađujem, više puta sam oca njihovog zatekao kako spava van kuće, bukvalno je bežao od kuće nije znao kud će, plašio se da policiji svaki put javlja i da drugi čuju za porodične probleme, a evo šta je dočekao. Jedan sin u zatvor, drugi pod crnu zemlju, a život je bio pred njima - priča komšija porodice Aleksijević.

Foto: Printscreen

U crnoj košulji je stariji brat Slobodan koji je ubio mlađeg brata Nikolu


Kako su rekli otac je pokušavao da smiri zavađenu braću, ali više puta je policija morala da interveniše kao i centar za socijalni rad.


Majka ovih mladića preudala se kada su bili mali, sada živi u drugoj porodici u selu Natalinci. 

Foto: Printscreen

Čovek sa brkovima je otac braće iz Gornje Trnave


Rođaci braće Aleksijević naglašavaju da su se braća godinama svađala i da je više puta dolazilo do sukoba, a nesrećni otac nije mogao da ih smiri. 
- Nikola je radio, zadužio se uzeo kredit od milion i nesto dinara, dao je otkaz na tom poslu, niko ne zna zbog čega. Bio je u sve težoj finansijskoj situcaji i verovatno ne bi dugo izdržao da plaća rate, svađali su se često. Stariji brat se plašio da će im zelenaši pokucati na vrata, da će im oduzeti imovinu zbog duga svog brata. Stariji je radio građevinu, dobar i vredan mladić, ali je voleo alkohol, bili su nasilni i prema ocu, često su se tukli, otac se sklanjao od kuće, nije znao kud će. I noćas kada je ubio brata Slobodan je imao više od dva promila alkohola u krvi, često su pred prodavnicom pili - pričaju bliži rođaci ovih mladića iz Trnave. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija