• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Blic.rs

11.11.2022

22:03

DEJAN IZREŠETAN NA PARKINGU, SA NJIM BIO JEDAN OD BRAĆE BAMBALIĆ! Policija traga za pucačem! Detalji pucnjave na Košutnjaku

InstagramPrintscreen/192_rs

Vesti

DEJAN IZREŠETAN NA PARKINGU, SA NJIM BIO JEDAN OD BRAĆE BAMBALIĆ! Policija traga za pucačem! Detalji pucnjave na Košutnjaku

Podeli vest

U Dejana V. (47) večeras je ispaljeno više metaka na istom mestu gde je pre nekoliko godina upucan i jedan od braće Bambalić koji je inače s ranjenim muškarcem bio u automobilu na putu do bolnice.

Policija upravo zaustavlja i pretresa vozila u potrazi za napadačem. Na mestu pucnjave je policija i uviđaj je u toku.

Radi se na utvrđivanju identiteta pucača.

Ranjenog Dejana su odvezli privatnim vozilom do Urgentnog centra. U kolima su prema nezvaničnim saznanjima medija bila i dva muškarca među kojima je i Nenad Asanović (50) koji je javnosti poznat kao jedan od braće Bambalić.

Asanović je 2015. godine upucan na istom mestu gde i Dejan V. Napadač je pucao na Asanovića na parkingu ispred balona za fudbal u Ulici kneza Višeslava 72. Asanović je pogođen u predelu butine i prevezen je u Urgentni centar - navodi izvor iz istrage.

Braća Bambalić, Predrag i Nenad, srpskoj javnosti su bili poznati devedesetih godina. Svojevremeno su se družili s Kristijanom Golubovićem i Aleksandrom Kneževićem Kneletom, ali onda su im se putevi razišli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
IMSI catcher

pre 1 godinu

Vuĉićev kartel je od Srbije napravio Kolumbiju. Vojska čuva Rošavog glavoseču, policija je logistika kriminalcima, a BIA prisluškuje partijske neprijatelje. Naprdne štetočine misle da će to trajati večno...

oratorium

pre 1 godinu

Samo još kriminal funkcioniše u Zečićevoj Srbiji.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17