• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

13.11.2022

14:12

UKRAO AUTOMOBIL IZ OČEVE RADIONICE, PA BEŽAO OD POLICIJE! Uhapšen mladić iz Novog Sada!

Vesti

UKRAO AUTOMOBIL IZ OČEVE RADIONICE, PA BEŽAO OD POLICIJE! Uhapšen mladić iz Novog Sada!

Podeli vest

Novosađanin D.Đ. uhapšen je sinoć u blizini Rumenke nakon što je iz očevog auto - servisa ukrao "golf 4", a zatim istim kolima bežao od policije

Policijska potera kao iz akcionih holivudskih filmova počela je u subotu oko 23.30 časova na Rumenačkom putu u Novom Sadu. Prethodno je D.Đ. iz servisa svoga oca podesnim alatom skinuo kontakt bravu i povezivanjem žica za paljenje startovao automobil koji je u servis dovežen na popravku

- Saobraćajni policajci dali su znak D.Đ. da zaustavi vozilo, ali je on to odbio, skrenuo sa kolovoza na travu i bezobrazno zaobišao policajce i njihov patrolni automobil. Velikom brzinom nastavio je kretanje ka Rumenci. Policajci su odmah o svemu obavestili kolege koji su sa nekoliko patrolnih automobila krenuli u poteru - navodi naš dobro obavešteni izvor.

Na delu puta između Novog Sada i Rumenke, naglašava on, D.Đ. je napravio ozbiljan prekršaj ugrožavajući svoj, ali i živote policajaca i ostalih učesnika u saobraćaju.

- Nasilničkom vožnjom na nadvožnjaku preko pruge velikom brzinom krenuo je u obilaženje kolone vozila. Policajci koji su ga jurili su mu sve vreme signalizirali iz kola u pokretu da zaustavi automobil, ali on je još većom brzinom nastavio da beži ulicama Rumenke - kaže naš sagovornik i dodaje da je drski vozač, kako bi zavarao trag policajcima u jednom trenutku skrenuo sa asfaltnog na zemljani put.

I ranije pravio prekršaje

Prema nezvaničnim saznanjima Informera saobraćajna policija je 2019. godine isključila D.Đ. iz saobraćaja zbog prekršaja.

- Iznenada velikom brzinom uleteo je u polje pšenica gde ga je sustigla policijska patrola i uhapsila. Nakon identifikacije mladić je podvrgnut testiranju na alkohol i narkotike, ali je bio negativan. Daljom proverom utvrđeno je da nema položen vozački ispit, a da je automobil obio i ukrao iz očeve mehaničarske radnje - kaže on.

Protiv D.Đ. kome je određen pritvor, biće podneta krivična prijava zbog krađe automobila, a danas bi trebalo da bude priveden u Prekršajni sud u Novom Sadu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija