• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

15.11.2022

06:58

Sportista uhapšen na aerodromu 'Nikola Tesla'! Rukometaš sakrio osam grama heroina u gaćama

Vesti

Sportista uhapšen na aerodromu 'Nikola Tesla'! Rukometaš sakrio osam grama heroina u gaćama

Podeli vest

Miloš Medenica, bivši rukometaš Crvene zvezde, uhapšen dok je čekao let za inostranstvo, u donjem vešu mu nađena kesica s drogom. Medenica se otimao prilikom hapšenja, pa će, osim za drogu, odgovarati i za napad na policiju

Miloš Medenica, bivši rukometaš Crvene zvezde, uhapšen je prošle sedmice na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", nakon što mu je u gaćama pronađeno osam grama heroina! Medenica se prilikom hapšenja otimao i pružao otpor, pa će, osim za posedovanje droge, odgovarati i za napad na policiju.

Jači od policije

Izvor iz istrage ispričao nam je da je Medenica prošle nedelje došao na beogradski aerodrom, odakle je trebalo da otputuje u inostranstvo.

- Dok je Medenica stajao u redu da čekira avionsku kartu, nervozno je cupkao nogom, često je izlazio iz reda i vraćao se. Policajcima koji patroliraju na aerodromu bilo je čudno njegovo ponašanje, a kad su mu zatražili dokumenta, Medenica je počeo da viče i da traži objašnjenje zašto mu policajci traže pasoš - priča naš sagovornik, i dodaje:

- Patrola ga je zatim zamolila da pođe s njima u službene prostorije, ali Medenica je u panici počeo nekog da poziva telefonom. Policajci su pokušali da mu oduzmu telefon, ali on je počeo da ih gura i da se otima. Budući da je korpulentan i veoma snažan, savladan je tek nakon što je došla specijalna jedinica koja obezbeđuje aerodrom.

Oženio se doktorkom pod Ostrogom

Miloš Medenica oženio se 2020. sa Tanjom Radenkov, doktorkom plastične hirurgije. Oni su stali na ludi kamen posle pet meseci veze, a sudbonosno "da" izrekli su u manastiru Ostrog. Venčanje je proslavljeno u užem krugu ljudi zbog tadašnje situacije s pandemijom koronavirusa.

Medenica je pre toga bio u vezi s pevačicom Gabrijelom Pejčev.

Prilikom pretresa u službenim prostorijama, kod Medenice, u donjem vešu, otkrivena je jedna kesica u kojoj je bilo oko osam grama heroina, zbog čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

- Protiv njega su podnete krivične prijave za nedozvoljeno posedovanje droge, kao i zbog ometanja policije u obavljanju službene radnje. Priveden je na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu, posle čega je pušten da se brani sa slobode - objasnio je naš sagovornik.

Pao na doping testu

Inače, Medenica je bio u žiži javnosti i 2014, kada je bio pozitivan na doping testu, posle utakmice trećeg kola Superlige. Naime, Antidoping agencija Republike Srbije objavila je da je srednji bek Crvene zvezde bio pozitivan na zabranjene supstance - karboksi THC i sibutramin (stimulans koji se nalazi u suplementima, ali i zelenom čaju).
Rukometni savez Srbije, koji je nadležan za postupanje u prvom stepenu u ovom slučaju, doneo je tada odluku o privremenoj suspenziji sportiste, do okončanja postupka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sloboda za Kikija

pre 1 godinu

A Kiki u tvorza za istu kolicinu? Koja nepravda.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija