• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.R.

14.11.2022

19:43

UBICA SPASOJA PETROVIĆA SE BRANI ĆUTANJEM! Oglasio se i vlasnik kafane: Ta bitanga ga je mučki ubila sedeći mu iza leđa, nije istina da je bilo svađe

printscreen

Vesti

UBICA SPASOJA PETROVIĆA SE BRANI ĆUTANJEM! Oglasio se i vlasnik kafane: Ta bitanga ga je mučki ubila sedeći mu iza leđa, nije istina da je bilo svađe

Podeli vest

Pred Višeg javnog tužioca sproveden je Marko M. (44) ubica Spasoja Petrovića, tridesetjednogodišnjeg Kragujevčanina. Kako saznajemo u tužilaštvu, on se branio ćutanjem tako da će motiv zločina kao i sve okolnosti koje su dovele do tragedije biti poznati tek nakon saslušanja svedoka

Šta je izazvalo toliki bes kod Marka M. da nasrne nožem na vidno slabijeg i mlađeg Spasoja, koga je inače poznavao od ranije, za sada se ne zna. Jasno je da je do svađe koja je kulminirala u tuču došlo posle velike količine alkohola koji su popili u bifeu "Braća Trnavci" u naselju Aerodrom. Oko dva sata ujutro je Marko nožem u vrat ubo Spasoja, i naneo mu takve povrede od koijih je ubrzo preminuo na licu mesta.

O strahotama koje su se zbile iznenada svedoče i tragovi krvi na podu i ulazu ugostiteljskog objekta. Krvi ima i u bašti...

Foto: printscreen

Vlasnik lokala Miša Trnavac se oglasio rečima kojima tvrdi da je nastradali bio "stalni gost kafane i da nikada nije pravio probleme".

- Iskreno saučešće ocu, a Spaletu laka crna zemlja. Ta bitanga ga je mučki ubila sedeći mu iza leđa. Nije istina da je bilo svađe, a kamo li tuče, čak je do njihovog dolaska atmosfera bila opuštena. Bilo je tu svedoka (dve devojke ) koji su dali izjave kod policije. Nije komšiluk nazvao policiju već vlasnik kafane. Nikada kafana nije kažnjavana proteklih 18 godina zbog remećenja javnog reda i mira. Nije istina ni da je taj koji ga je doveo u kafanu pokušao da ga obuzda sam, već i vlasnik kafane i njegov brat. Pitamo se zašto nije pre reagovao kada mu je drug izvadio nož? Sedeli su zajedno za istim stolom na rastojanju od pola metra. Nemoguće da nije dobro poznavao svog druga i našta je spreman. Nažalost ovo je surova istina - kaže Miša Trnavac.

Foto: Informer

Dok je pokušavao da spreči najgore, i da zaustavi pomahnitalog Marka M., teže je povređen još jedan gost lokala koji je smešten u bolnicu i koji je pod stalnim nadzorom lekara jer se sumnja da je od noža zadobio unutrašnje povrede.

Celo naselje Aerodrom je u šoku zbog smrti Spasoja Petrovića, koga su svi poznavali. Prijatelji, komšije i navijači "Radničkog" kažu da je bio dobar prijatelj i da nije bio problematičan momak.

U isto vreme, za njegovog ubicu kažu da "nije bio psihički stabilan", ali i pored toga niko nije mogao da nasluti da se u njemu krije zločinac kloji nekoga može da ubije.

Kada će i gde biti sahranjen Spasoije Petrović znaće se tek nakon što se obavi obdukcija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija