• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

24.11.2022

18:15

"NOVOG KNELETA" IZREŠETALI U SAČEKUŠI, OTAC MU BIO POLICAJAC, A UBICE TRAŽE VEĆ PET GODINA!? Kada je izašao iz Mercedesa, sedam metaka je bilo dovoljno da...

Vesti

"NOVOG KNELETA" IZREŠETALI U SAČEKUŠI, OTAC MU BIO POLICAJAC, A UBICE TRAŽE VEĆ PET GODINA!? Kada je izašao iz Mercedesa, sedam metaka je bilo dovoljno da...

Podeli vest

Marko Markuš (29) ubijen je pre tačno pet godina u pucnjavi ispred novosadskog hotela "Sajam" u Hajduk Veljkovoj ulici kada je izlazio iz svog "mercedesa"

Napadač je na njega ispalio sedam hitaca iz vatrenog oružja. Ovaj mladić, inače sin bivšeg policajca, inspektorima je bio dobro poznat jer je kriminalnu karijeru počeo kao maloletnik. On je nekoliko meseci pre smrti pušten iz zatvora gde je odslužio kaznu za pokušaj ubistva.

Markuš je imao debeo policijski dosije. U februaru iste godine pušten je iz zatvora nakon što je odslužio kaznu za nanošenje teških povreda Aleksandru Dragojloviću, koji je kasnije u bolnici preminuo od posledica povreda. U vreme ubistva, protiv njega se vodio postupak za nanošenje teških povreda Aleksandru Kovačeviću, zvanom Dizel, kom je 2014. Ulici Laze Telečkog polomio vilicu, ali je postupak obustavljen nakon njegove smrti.

Živeo je brzo, ludo i raskalašno, o čemu su svedočili brojni privatni video snimci, kao i fotografije koje je objavljivao na društvenim mrežama.

Marko je bio šurak čuvenog košarkaša Darka Miličića. Markova rođena sestra Zorana i Darko su se venčali u maju 2009. godine posle nekoliko godina zabavljanja. Prvo je usledilo crkveno venčanje u Sremskim Karlovcima, a zatim i slavlje u Novom Sadu. Bračni par Miličić ima troje dece.

Markuš je u medijima nazivan "novim Kneletom"

Potraga za njegovim ubicama i dalje traje, a ovo je debeo dosije Markuša:

- Osuđen je 2006. zbog napada na policajca.

- Optužen za ranjavanje dvojice mladića 2006.

- Optužen za ranjavanje Radeta Ašćerića 2007.

- Osumnjičen zbog pokušaja ubistva biznismena Miće Nikolića Sarme 2008.

- Nanošenje teških povreda Aleksandru Dragojloviću, koji je preminuo 2008.

- Pokušaj ubistva Slobodana Milutinovića Snajperiste 2012.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija