• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.S.

25.11.2022

17:18

DEJAN JE MILORADA OMAMIO LEKOVIMA, PA ONESVEŠĆENOG ZADAVIO KABLOM! Posle dve godine pala presuda za ubicu, PRED NJIM DVOCIFREN BROJ GODINA U ZATVORU

Vesti

DEJAN JE MILORADA OMAMIO LEKOVIMA, PA ONESVEŠĆENOG ZADAVIO KABLOM! Posle dve godine pala presuda za ubicu, PRED NJIM DVOCIFREN BROJ GODINA U ZATVORU

Podeli vest

Dejana Vesića (50) Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno osudio na 10 godina zatvora za teško ubistvo Milorada Radenkovića (48)

Zločin se odigrao 13. avgusta 2020. godine u stanu žrtve u naselju Bele Vode u Beogradu.

Ubica dugovao 3.000 evra Radenkoviću kojeg je, kobnog dana, prvo omamio lekovima koje mu je stavio u piće, a kada se ovaj onesvestio zadavio ga kablom.

Zadavljen kablom

Milorad Radenković, keramičar iz Beograda, pronađen je mrtav pre dve godine u svom stanu u Ulici Ratka Resanovića, a sumnjalo se da je zadavljen žicom na spavanju. Telo Radenkovića pronašao je njegov prijatelj jutro nakon što je zadavljen. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 1 godinu

Samo 10 godina zatvora za ubistvo sa predumišljajem iz koristoljublja? Još kad se zna da će biti pušten na slobodu posle odslužene 2/3 kazne eto njega na slobodi za 5 godina ... Neka nam je Bog u pomoći pored takvog pravosuđa i takvih sudija ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija