• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kosovo online

30.11.2022

21:03

POZNATO KO JE UBIO TRUDNICU U PRIŠTINI, BILA JE U DEVETOM MESECU! Pucao u nju isped bolnice, kada je pala nastavio da ispaljuje hice u telo

Pixabay

Vesti

POZNATO KO JE UBIO TRUDNICU U PRIŠTINI, BILA JE U DEVETOM MESECU! Pucao u nju isped bolnice, kada je pala nastavio da ispaljuje hice u telo

Podeli vest

U dvorištu Kliničko-univerzitetskog centra, ispred Ginekološke klinike u Prištini večeras je ubijena žena u devetom mesecu trudnoće. Kako se sumnja, nju je ubio suprug

Prema rečima portparolke policije za region Prištine Fljore Ahmeti, žrtva je imala 35 godina i bila je u 41. nedelji trudnoće.

- Oko 18 časova dobili smo informaciju o mrtvom telu u dvorištu Univerzitetsko-kliničkog centra u Prištini. Policija je odmah izašla na lice mesta, kao i lekarska ekipa koja je konstatovala smrt nastradale žene stare oko 35 godina. Na osnovu prvih informacija, podignute sumnje sugerišu da je reč o ubistvu - izjavila je Ahmeti.

Kako je dodala, policija je u koordinaciji sa državnim tužiocem, pokrenula istragu i nastavlja sa preduzimanjem svih istražnih radnji, sa ciljem potpunog rasvetljavanja incidenta.

Prema rečima očevidaca, žena je nakratko krenula do prodavnice, kada joj je čovek prišao i upucao. Iako je odmah pala na zemlju, muškarac je nastavio da puca u njeno telo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija