• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Mediji

01.12.2022

17:57

(FOTO) KO JE IZREŠETANA TRUDNICA? ŽIVELA U KUĆI RODITELJA, IAKO JE 4 MESECA BILA U BRAKU S BEGUNCEM SA KiM!? Njena sestra ispričala šta je dugo trpela

faceboook printscreen

Vesti

(FOTO) KO JE IZREŠETANA TRUDNICA? ŽIVELA U KUĆI RODITELJA, IAKO JE 4 MESECA BILA U BRAKU S BEGUNCEM SA KiM!? Njena sestra ispričala šta je dugo trpela

Podeli vest

Trudnica Himide Magaši (35) koja je brutalno ubijena ispred ginekološke klinike u Prištini biće sahranjena sutra u Lipljanu

Za jezivo ubistvo žene, koja je bila u devetom mesecu trudnoće, osumnjičen je njen muž Sokol Halili (31) koji je sinoć oko 18 sati ispalio tri hica u nju kad je izašla iz ginekološke klinike. Mediji prenose da joj je prvi metak ispalio sa leđa dok je druga dva ispalio dok je ležala.

Halimi je nakon ubistva pobegao i policija i dalje traga za njim. Policija sumnja da je odmah pobegao sa KiM i da sve ukazuje da je ubistvo dugo planirao.

Sokol i Hamide bili su u braku samo četiri meseca nakon čega su se zbog nesuglasica razdvojili. Tridesetpetogodišnja Himide živela je u kući svojih roditelja u Lipljanju. Juče je otišla na kliniku u Prištinu na kontrolu pred porođaj koji je bio očekivan sledeće nedelje.

 

 

Magaši je inače dobio zabranu prilaska jer je supruzi 10. avgusta pretio u kući njenih roditelja. Ispostavilo se da je osumnjičeni osuđen i novčano kažnjen od suda u Uroševcu zbog nošenja oružja bez dozvole.

Sestra nastradale Hamide Magaši, koju je bivši muž ubio u dvorištu ginekologije klinike u Prištini, navodi da je Himide trpela porodično nasilje.

- Svaki put kad smo je zvali rekla je da ne može da govori - rekla je sestra Hamide Magaši i dodala da je nesrećna trudnica bila u pratnji svekrve čak i kada je htela da ode kod sestara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

LALIĆ JE NA SUĐENJU OTKRIO JEDNU BITNU ČINJENICU! Advokat porodice likvidiranog Gorana Mihajlovića objasnio zašto je važna današnja izjava svedoka okrivljenog!
Hronika

LALIĆ JE NA SUĐENJU OTKRIO JEDNU BITNU ČINJENICU! Advokat porodice likvidiranog Gorana Mihajlovića objasnio zašto je važna današnja izjava svedoka okrivljenog!

Advokat Ivan Ninić, punomoćnik majke Gorana Mihajlovića, za čije ubistvo su optuženi pripadnici organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, rekao je da je bilo očekivano da na današnjem suđenju bude napeta atmosfera, jer advokati odbrane koriste sve mogućnosti koje im zakon stavlja na raspolaganje kako bi pobili navode okrivljenog-saradnika Srđana Lalića.

01.12.2022

16:52

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija