• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

05.12.2022

08:04

IZBODENA DEVOJKA (26) U SKELI KOD OBRENOVCA! Policiji rekla da je napadnuta dok je sedela na klupi

Tanjug

Vesti

IZBODENA DEVOJKA (26) U SKELI KOD OBRENOVCA! Policiji rekla da je napadnuta dok je sedela na klupi

Podeli vest

U Dom zdravlja u Obrenovcu noćas dva sata nakon ponoći pomoć je zatražila M. A. (26) tvrdeće da je izbodena u parku u naselju Skela, saznaje "Telegraf.rs"

Njoj su lekari konstatovali dve ubode rane u grudi i nogu. Nakon lekarske pomoći puštena je na kućno lečenje.

- Policiji je rekla da noćas krenula kod svog dečka i sela je u parku na klupi kako bi se odmorila. Tada joj je sa leđa prišao muškarac i ubo je dva puta. Ona je tvrdila da ne zna motiv niti napadača. Ono što je sumnjivo jeste da policija na tom mestu nije našla krv niti oružje kojim je napadnuta- kaže izvor blizak istrazi.

Kako saznaje Telegraf.rs, lekari su konstatovali lake telesne povrede i policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija