• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.Ć/J.R.

06.12.2022

09:58

OTAC NASTRADALOG DEČAKA U VALJEVU ZA INFORMER: Mom sinu je mašina zakačila skafander i okretala ga, nisu  mogli da ga izvuku

Informer

Vesti

OTAC NASTRADALOG DEČAKA U VALJEVU ZA INFORMER: Mom sinu je mašina zakačila skafander i okretala ga, nisu mogli da ga izvuku

Podeli vest

Dušan Ž. (13) nastradao je kada mu je kako je za Informer rekao otac dečaka Željko Ž. kada mu je skafander zakačio cepač za drva i okrtetao ga nanevši mu tako smrtne povrede

Kako je objasnio nesrećeni otac u trenutku tragedije nije bio kući, a jeziva tragedija, kako smo već izveštavali, dogodila se juče oko 17 časova u selu Stanina Reka nadomak Valjeva. 

Kako je naveo kobnog dana njegov prijatelj je kod njega kući cepao drva.

- Radio je na cepaču a moj sin je u jednom trenutku previše blizu prošao pored mašine. Tada mu je ona zakačila skafander - priča potreseni Željko i dodaje:

- Skafander je uhavtila metalna spirala mašine i navukla ga na cepač. To ga je povukalo i zamotalo skafander, pa ga je sekač vrteo velikom brzinom u mestu. Tom prilikom udarao je u tu mašinu. Nisu mogli da ga izvuku sve dok cepač nije ugašen. Cepač je toliko mlatio sa njim i okretao ga da mu je polomio butnu kost. Na glavi je imao rasekotinu i malo krvi - objašanjava otac nastradalog dečaka za Informer. 

Foto: Pixabay

Ilustracija

Prema njegovim rečima uodmah su obavestili Hitnu pomoć.

- Lekari su, kada su stigli pokušali da urade reanimaciju, dali su sve od sebe da mu pomognu ali mom detetu nije bilo spasa. Ne znam šta je tačno uzrok smrt telo je preneto na obdukciju. Trebalo bi da danas bude gotova, tada ću tačno znati šta je uzrok smrti. Pretpostavljam da je stradao zato što ga je ta mašina previše udarala - rekao nam je Željko Ž.  

Nesrećni otac je naveo da pored nastradalog deteta ima još troje dece , među njima je i Dušanov mlađi brat. 

- Dušan je bio stariji i znao je da radi na cepaču jer se bavim rezanjem drveta i poljoprivredom. U šoku sam, ne znam kako je to moglo da se desi, čekamo rezultate obdukcije. Bila je policija obavili su uviđaj i oni će utvrđivati šta se desilo - kazao je očajni otac.  

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija