• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

12.12.2022

09:19

MALOLETNIK GOLFOM UDARIO DEVOJČICU! Detalji jezive nesreće u Novom Pazaru

printscreen

Vesti

MALOLETNIK GOLFOM UDARIO DEVOJČICU! Detalji jezive nesreće u Novom Pazaru

Podeli vest

Stariji maloletnik (17) automobilom marke "golfom" udario devojčicu (15) u Novom Pazaru koja je od zadobijenih povreda nastradala na mestu nezgode

Kako smo ranije objavili, stravična saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 6.45 časova,  na ulazu u Novi Pazar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Tinejdžer koji je udario devojčicu, kako nezvanično saznajemo, još uvek nije napunio 18 godina, a vozio je sa probnom vozačkom dozvolom. 

- Sumnja se da je uzrok saobraćajne nesreće neprilagođena brzina kretanja. Tinejdžer je priveden u policijsku stanicu gde će biti zadržan do 48 sati, a u okviru kojih će biti sproveden kod tužioca - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Inače, uviđaj na licu mesta još traje, a ova raskrsnica je kako kažu meštani godinama problematična. Žitelji su dugi niz godina upozoravali na moguću tragediju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Fotografije jezive nesreće objavljene su na Instagram stranici 192.rs na njima se vidi telo devojčice na sredini raskrnice, kao i tašna nesrećne maloletnice. 

Detalji saobraćajne nezgode, kao i da li je maloletnik imao dozvolu za upravljanje vozilom utvrdiće se istragom. Uviđaj na mestu nesreće još uvek traje. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija