• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesna Jović

18.12.2022

17:37

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD BORA! Devojka izgubila ruku

Vesti

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD BORA! Devojka izgubila ruku

Podeli vest

Noćas nešto posle ponoći na deonici puta Bor –Slatina dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je devojka stara 28 godina iz sela Luka pretrpela teške telesne povrede zbog kojih je odmah prebačena u Opštu bolnicu u Boru a potom hitno transportovana u Klinički centar u Nišu u kome se lekari bore za njen život, saznjemo iz lokalnih medija

Prema informacijama dobijenih iz Opšte bolnice u Boru u koju je devojka najpre odvežena nakon udesa, njoj je na telu dijagnostikovano niz teških preloma , među kojima je prelom butne kosti, rebara povrede kosti lica , povrede pluća. Ipak najteža telesna povreda je što je nesretnoj devojci u udesu otkinuta ruka.

Predpostavlja se da je do udesa došlo usled neprilagođene brzine uslovima puta , prilikom čega je automobil kojim je devojka upravljala izleteo sa puta i udario u obližnji objekat. Inače u kolima je bila sama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija