• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.12.2022

18:40

OTAC OSUMNJIČENOG ZA PUCNJAVU U OBRENOVCU IZVRŠIO SAMOUBISTVO! Godinu dana zlostavljao ćerku, predao se, pa OBESIO u Centralnom zatvoru!

Vesti

OTAC OSUMNJIČENOG ZA PUCNJAVU U OBRENOVCU IZVRŠIO SAMOUBISTVO! Godinu dana zlostavljao ćerku, predao se, pa OBESIO u Centralnom zatvoru!

Podeli vest

Rođeni brat Đ.M., koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u tuči i pucnjavi u Obrenovcu, ubijen je u Obrenovcu 2014. godine, a samo šest godina pre toga ubio mu se otac u samici Centralnog zatvora jer ga je ćerka optužila da ju je silovao

Kako je Informer već pisao Interventna jedinica uhapsila je Đ.M. (21) iz ovog grada zbog sumnje da je prošle nedelje učestvovao u prebijanju dostavljača brze hrane Nikole D. (27) i pucnjavi na Vukašina M. (24) zvanog Sonko

Nakon saznanja da je uhapšen, saznalo se i za detalje njegove jezive porodične tragedije, da mu je rođeni brat I.M. zvani Gacur ubijen 7. jula 2014. godine ispred kafića u centru Obrenovca. Kada mu je u stomak pucao njegov poznanik Z.M. i pobegao, ali je dve nedelje kasnije uhapšen zbog ovog zločina.

Foto: MUP Srbije

 

Međutim, to nije sve. Njegov otac Dušan Vujković, zvani Dule Mislođinac, obesio se u samici beogradskog Centralnog zatvora šest godina pre toga.

Vujković je, u zatvor u Bačvanskoj doveden u četvrtak, 24. januara, 2008. godine kasno uveče. Posle uobičajene procedure, smešten je u samicu. Tu su ga čuvari CZ pronašli tri dana kasnije, obešenog o deo svoje odeće, koju je skinuo sa sebe i vezao za prozorske rešetke - pisale su tada "Novosti".

Prema njihovom pisanju samoubistvu pritvorenika prethodila je, navodno, porodična drama.

- Vujkovića je, sredinom te nedelje, prijavila policiji njegova maloletna ćerka (14) zbog rodoskrnavljenja. Šokiran tvrdnjom ćerke, koja ga ja optužila da je godinu dana imao seksualne odnose sa njom, Vujković odlazi u obrenovačku stanicu policije da se "preda". I tamo, kao i kasnije, pred dežurnim istražnim sudijom obrenovačkog Opštinskog suda Zdravkom Đurđević, u potpunosti je negirao delo i tvrdio da mu je "sve namešteno" - pisao je tada beogradski dnevni list. 

Sud je, međutim, Vujkoviću odredio pritvor u trajanju od mesec dana i pokrenuo istragu.​ Iste večeri, on je sproveden u pritvor pod sumnjom da je počinio obljubu nad maloletnim detetom. Tri dana kasnije izvršio je samoubistvo.

Foto: Shutterstock

 

Majka devojčice i bivša supruga

Majka dece i Vujkovićeva bivša supruga nije, međutim, ništa sumnjala, niti joj se najstarija ćerka, bilo kada i bilo zbog čega žalila na oca.

- Dvanaest godina bila sam u braku sa Duletom i oduvek je, kad bi popio, umeo da bude nezgodan, da maltretira sve u kući, preti. Nisam, međutim, ni slutila da bi mogao da nasrne i zlostavlja sopstvenu decu, a to je činio sa sve četvoro koliko ih imamo - rekla je tada za "Novosti" S.M., bivša supruga Dušana Vujkovića.

Najstrašnije od svega, kako je tada rekla, jeste što je Dušan seksualno nasrnuo na njihovu ćerku.

- Iako smo razvedeni nije bilo dana da ne svratim do kuće u kojoj je Dušan bio sa našom decom. Istina, najstarijeg sina je skoro isterao, jer mu je smetao i verovatno bi ga sprečio da uradi ono što je namerio, a ovo dvoje malih o svemu nisu imali pojma šta bludnik radi - pričala je nesrećna žena.

DEVOJČICA BILA POD STRESOM

Devojčica je posle svega bila očajna zbog svega što je preživela. Navela je samo da joj je dovoljno muke koje je preživela. Pod stresom je i zbog toga što joj se otac ubio. Svesna je bila da će je ono što joj se dogodilo pratiti ceo život. 

Kako je tada rekla, obilazeći porodicu o kojoj je vodila računa, u više navrata je na posteljini, peškirima, pa čak i na nekim delovima odeće najstarije ćerke viđala mrlje koje su joj se učinile sumnjivim.

- Pitala sam Dušana šta je to, a on mi je odgovarao - pa pobogu ženo tragovi od jogurta ili sline od dece kad imaju kijavicu. Ništa nije hteo da prizna, a ćerka je, bojeći se da kaže šta joj otac radi, jer se plašila za moju i bezbednost braće i sestara, o svemu ćutala gotovo godinu dana - rekla je žena.

Ipak, pred Novu godinu devojčica se poverila majci i priznala "šta joj otac radi", ova je slučaj prijavila pedagogu osnovne škole koju devojčica pohađa, a potom i obrenovačkoj policiji.

Vujković se posle prijave krio sedam dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija