• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.12.2022

14:31

TRAŽIO 1.000 EVRA DA MU SREDI OPERACIJU ZA OCA!? Osumnjičeni negirao delo koje mu se stravlja na teret

Vesti

TRAŽIO 1.000 EVRA DA MU SREDI OPERACIJU ZA OCA!? Osumnjičeni negirao delo koje mu se stravlja na teret

Podeli vest

U Posebnom odelјenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas je saslušan D. N. (51) zbog sumnje da je od oštećenog zahtevao 1.000 evra kako bi potom uticao na doktora zaposlenog u Kliničkom centru Srbije da primi njegovog oca u bolnicu i operiše ga

Osumnjičeni je na saslušanju, negirao izvršenje krivičnog dela i izneo je svoju odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da odredi pritvor D.N. da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo. Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo Trgovina uticajem - saopštilo je tužilaštvo.

Foto: Pixabay

 

Akciju hapšenja sproveli su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa antikorupcijskim timom Ministarstva zdravlјa, a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ingrid

pre 1 godinu

Želite da se zadužite, a ne znate gde da dobijete pravi kredit? Želite da pokrenete posao, ali nemate kapital? Trebate li podnijeti zahtjev za kredit iz bilo kojeg razloga? Trebate li božićni kredit? Vaša nada je konačno tu jer Elena Nino pruža brze i pouzdane kredite, njihova usluga je 100% originalna i garantuje da ćete dobiti svoj kredit prilikom apliciranja, kontaktirajte putem e-pošte i odobrite danas na: elenanino0007@gmail.com Hvala vam i Bog vas blagoslovio POVJERENJE Ingrid

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija