• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. D.

23.12.2022

15:15

(FOTO) TELO POTPUNO UGLJENISANO! Jeziva fotografija užasa u Žagubici

A.Grbović

Vesti

(FOTO) TELO POTPUNO UGLJENISANO! Jeziva fotografija užasa u Žagubici

Podeli vest

U mestu Laznica u opštini Žagubica jutros se dogodila tragedija kada je jedan muškarac izgoreo u svom automobilu. Prema nezvaničnim saznanjima Informera do nesreće je došlo jutros oko 06:15 sati kada je vozač automobila ušao u svoja kola i startovao svoj automobil

- Nakon što je upalio auto vozač je počeo da turira mašinu i nenormalno dodaje gas. U jednom trenutku buknula je vatra - navodi dobro obavešten izvor Informera. 

Nesrećni muškarac nije uspeo da se snađe i izađe iz kola i ubrzo se najverovatnije ugušio u požaru.

- Automobil koji gori prvi su primetili zaposleni iz kafane ispred koje se dogodila nesreća. Oni su odmah pozvali vatrogasce i pritrčali automobilu kako bi pomogli nesrećnom vozaču, ali u tome nisu uspeli - navodi on.

Foto: printscreen

Vatrogasci iz Žagubice su za samo deset minuta došli na mesto nesreće, ali je vatra već zahvatila ceo automobil. Nakon gašenja požara u kolima je pronađen vozač koji nije davao znake života. Nakon intervencije vatrogasaca lekarska ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt nesrećne osobe.

U toku je policijski uviđaj nakon čega će beživotno telo biti prevezeno na obdukciju kojom bi trebalo da se utvrdi tačno vreme i uzrok smrti. Izvor Informera iz istrage napominje da se ispituje da li je požar buknuo ispod haube motora ili je eventualno cigareta vozača izazvala vatru.

- Prve informacije ukazuju da je nesrećni čovek neko vreme bio u kafani nakon čega je seo u svoj automobil. U jednom trenutku izbila je vatra, a on ili je zaspao ili se jednostavno nije snašao. Nažalost ubrzo je došlo do tragedije - navodi on. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deda

pre 1 godinu

Za pijandure za volanom mi nije zao. Bolje nego da je nekoga ubio.

Rošavi glavoseča

pre 1 godinu

Odvratni invertebratu, jel' ti žao one devojčice šte je Mitrovićev nadrogirani sin ubio kao psa?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija