• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Š./J.R.

25.12.2022

13:10

KOMŠIJE OTKRIVAJU NOVE DETALJE NA ZVEZDARI! Iz stana se čula galama, kod Ivane je bio neko... POLOMLJEN PROZOR NA TERASI

printscreen

Vesti

KOMŠIJE OTKRIVAJU NOVE DETALJE NA ZVEZDARI! Iz stana se čula galama, kod Ivane je bio neko... POLOMLJEN PROZOR NA TERASI

Podeli vest

Stanari zgrade na Zvezdari u kojoj je pronađeno teloIvane K. (26) i danas su u šoku, za Informer kažu da devojku čestito nisu stigli da upoznaju, ali i da se iz stana nekoliko dana pre toga čula buka

Kako smo ranije izveštavali telo sudentkinje Ivane K. pronađeno je u subotu oko 11 sati komšije za Informer po prvi put otkrivaju detalje koji do sada nisu poznati. 

- Doselila se pre manje od dva meseca. Devojku sam viđala par puta sa torbom u rukama. Pretpostavila sam da studira ovde, videla sam da je neki muškarac dolazio kod nje ali n eznam o kome je reč - priča jedna od komšinica koja nije želela da joj objavljujeno ime i dodaje:

 

- Pre nekoliko dana čula se buka iz njenog stana, više je to bila neka galama. Možda se psovađala sa nekim i neka se lomljava čula, pretpoistavljam da je to sve bilo iz njenog stana - priča komšinica,.

Jedan od komšija takođe objašnjava da braća od strica nisu obila vrata kao što je to objavljeno. 

- Oni su pokušali da obiju vrata ali nisu uspeli. Pretpiostvaljam da su ušli kroz prozor i zatekli je na krevetu, valjda je telo bilo u dnevnom boravku. Bila joj je podignuta majica i otkopčane pantalone. Imala je, kako su rekli, povrede na glavi, vratu i rukama - priča komšija. 

Prema njegovim rečima braća su tada zvala policiju, a obavešetna je i vlasnica stana koja je došla i otključala vrata. 

Da je prozor razbijen svedoče i staklići ispod prozora, međutim roletene su spuštene. 

Stric devojke koja je pronađena u iznajmljenom stanu potvrdio je da braća nisu obila vrata. 

- Ivanin otac je zvao i rekao da mu se ona ne javlja na telefon. Braća od strica su došla i zatekla telo. Videli su povrede na njenom trelu i telefon na natkazni, nije bilo premetačine po stanu. Niko ne zna šta je mogo da se desi telo je prevezeno na obdukciju kojom će biti utvrđeno kada je preminula ali i uzrok smrti - rekao je stric nesrećne devojke. 

Inače kako smo saznali Ivana je studirala i radila u nekom kafiću u Beogradu. 

Policija je obavila uviđaj, vrata stana su ostala zapečaćena, i istraga je u toku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija