• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/24 sedam

30.12.2022

13:37

UŽAS U JAJINCIMA! Ispred zgrade pronađeno beživotno telo muškarca, IMAO JE TEŠKU POVREDU GLAVE

Vesti

UŽAS U JAJINCIMA! Ispred zgrade pronađeno beživotno telo muškarca, IMAO JE TEŠKU POVREDU GLAVE

Podeli vest

Jutros oko 9 časova pronađeno je telo muškarca, starog oko pedeset godina, koje je pronađeno ispred zgrade u Jajincima

Kako se sumnja, on je najverovatnije pao noćas sa terase, koja se nalazila na petom spratu i koja nema ogradu.

Na licu mesta, konstatovano je da je muškarac imao tešku povredu glave.

Uviđaj je izvršen, a dalja istraga pokazaće detalje ovog incidenta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Šta dalje

pre 1 godinu

Šta ste želeli sa ovim tekstom? Tuga. Tačno. Ali? Da nam ulepšate dan, osvežite, date nadu u bolje sutra, radost, bezbrižnost,...? ŠTA?

Bezimeni

pre 1 godinu

Gospodo novinari,svih dnevnih i lokalnih novina,tabloida,svi koji za egzistenciju obaveštavajući havnost o najvažnijim dogadjajima,imate li druge teme se o “užasima”,obdukcijama,,nesrećama,,tračevima iz života estrade,filma,rijaliti “zvezdama”,porodičnim tragedijama…? Zar ste za to učili škole ili niste, da svaki dan vaši naslovi i tekstovi podstiču mržnju,nasilje ,kriminal,primitivizam! Zar je to uloga vaše profesije? Vratite film neku deceniju u prošlost i upoznajte one vaše kolege,koji su novinarsku profesiju učinili poštovanom i uvažavanom!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija