• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

02.01.2023

10:39

PRIPADNIK BELIVUKOVOG KLANA GO I BOS TUMARAO VOŽDOVCEM! Sav u modricama Karapandža odvezen u Urgentni centar!

Vesti

PRIPADNIK BELIVUKOVOG KLANA GO I BOS TUMARAO VOŽDOVCEM! Sav u modricama Karapandža odvezen u Urgentni centar!

Podeli vest

U Urgentni centar u Beogradu rano jutros primljen je član Belivukovog klana Boris Karapandžić s brojnim povredama na telu

Prema nezvaničnim informacijama, Karapandžić je dovezen go i bos, bez dokumenata i bio je dezorijentisan.

- On je go i bos došao do jednog stana na Voždovcu, odakle je odvezen u Urgentni centar. Njemu su konstatovane lakše povrede i nije životno ugrožen. Bio je sav u modricama. Policija je obaveštena i radi se na slučaju - rekao je izvor Kurira.

Kako saznajemo, Karapandžić nije otkrivao detalje šta mu se tačno dogodilo.

Inače, Borisu Karapandžiću, optuženom pripadniku klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića ukinut je pritvor u oktobru prošle godine.

Osuđivan za demoliranje kafića, droge oružja

Karapandžić je osuđivan zbog demoliranja kafića nekadašnjeg vođe Alkatraza Aleksandra Vavića na Karaburmi 2013. Karapandžiću se sudi i za demoliranje kluba "Komitet" 2018, a tokom boravka u kućnom pritvoru sa nanogicom, on je u saobraćajnoj nesreći usmrtio pešaka, deku koji je pretrčavao auto-put u Beogradu. Za to nije gonjen, jer je utvrđeno da je pešak izazvao udes. Osuđivan je i zbog droge i oružja.

Foto: MUP

 

Inače, navijač poznat i po nadimku Karapandža i ranije je bio u žiži javnosti. Osuđivan je zbog droge, držanja oružja, ali i incidenta u kafiću „Holivud“, koji je bio u vlasništvu drugog navijača Partizana - Aleksandra Vavića. Radi se o niže rangiranom pripadniku Belivukovog kriminalnbog klana.

Svedok ubistva Fedora Frimermana

Karapandžić je radio na obezbeđenju jednog novobeogradskog splava i bio je jedan od svedoka koji se našao na licu mesta u vreme ubistva Fedora Frimermana. Zbog ovoga on je saslušavan kod istražnog sudije i na glavnom pretresu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ljuba

pre 1 godinu

Ovaj slucaj pokazuje kakvo nam je pravosudje.....kako je uopste moguce da je ovaj ( ne)covek na slobodi.. Da je bio tamo gde mu je i mesto deka bi jos uvek bio ziv.... Pravosude je najveci problem ovog drustva jer npr....za najmanji dug drzavi idete u zatvor a ovaj olos na slobodi pali , lomi ,ubija i kao nagradu dobije nanogicu....eeee zemljo Srbijo

robijaće Vučićev kartel i Roša

pre 1 godinu

Prevaspitavali ga Rošavi i ekipa?

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija