• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Novosti

03.01.2023

21:04

"GOVORIO SAM MU DA PREKINE DA SE VIĐA SA UDATOM ŽENOM, A ON BI SE NALJUTIO"! Komšije ubijenog otkrivaju kakav je bio...

Informer

Vesti

"GOVORIO SAM MU DA PREKINE DA SE VIĐA SA UDATOM ŽENOM, A ON BI SE NALJUTIO"! Komšije ubijenog otkrivaju kakav je bio...

Podeli vest

Zločin kakav Kikinda ne pamti - u svojoj porodičnoj kući, ubijen je T.Z.

Njega je, kako se sumnja, jutros ubio Z. M. i onda se obesio u potkrovlju iste kuće.

Prema prvim, nezvaničnim saznanjima, motiv za ubistvo bila je - ljubomora. Komšije kažu da je T.Z. šest, sedam godina bio u vezi sa udatom ženom, koja je čak imala i unuke. Navodno je to E. M., čiji je muž Z.M. radio u inostranstvu i, kako se priča, znao je za njihovu vezu. Navodno je i u noći između ponedeljka i utorka ta žena bila u kući T.Z. i on ju je, po pričanju komšija, odvezao na posao, u pekaru, gde je radila.

- Njen muž ga je sačekao ispred kuće, kada se T.Z. vratio. Izgleda da ga je najpre udario čekićem i telo uvukao u kuću, a tamo ga dodatno ubo nožem. Možda ima i više uboda. Onda je ubica otišao u potkrovlje i tamo se obesio – kaže jedan komšija.

Ubijeni T.Z. je sam živeo u kući. Nije se ženio i nema decu. Ima više braće i sestara. Radio je kao kondukter u javnom preduzeću, a prošle godine se penzionisao. Njegove komšije svedoče da je bio vrlo dobar čovek, odmeren, sa svima u dobrim odnosima i spreman da učini uslugu.

- Nije zaslužio da tako završi. Znali smo da je u vezi sa tom ženom. Ona je dolazila tu i noćivala. Ja sam mu čak govorio da prekine tu vezu, jer ona ima i unučad, ali bi se on onda malo naljutio na mene. Nažalost, dogodilo se najgore – potresen priča komšija i prijatelj V.K. koji živi u istoj ulici.

Foto: facebook.com/printscreen

T.Z. se juče ujutru nije pojavio kod komšija, sa kojima je redovno pio kafu.

- Moj muž ga je pozvao telefonom, nije se javljao. Slala sam mu i SMS poruke, nije odgovarao. Meni vrag nije dao mira, pa sam došla do kapije i videla krv na vratima. Kada je muž prišao bliže jasno se videla krv. Pozvali smo komšinicu koja radi u policiji, jer mi od straha nismo mogli ni da se setimo broja. Ona je obavestila policiju, brzo su došli. U kući su najpre našli mrtvog T.Z, a u potkrovlju drugog čoveka, koji se tamo obesio - ispričala je V.K. čija je kuća tačno naspram one u kojoj se zločin dogodio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin

pre 1 godinu

Oduvek se čast branila.žene su i dalje glupe pa varaju muževe.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija