• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ć.

04.01.2023

15:48

POZNATO KO JE RANJENI MLADIĆ U GROCKOJ! Upucan SIN PENZIONISANOG POLICAJCA

Pixabay

Vesti

POZNATO KO JE RANJENI MLADIĆ U GROCKOJ! Upucan SIN PENZIONISANOG POLICAJCA

Podeli vest

U sinoćnjoj pucnjavi,oko 21. 30, u Grockoj ranjen je Vučić M. (29), koji je već ranije bio na meti napadača, saznaje Informer.rs


Prema informacijama Informer.rs, Vučić M. je ranjen u stomak i ruke u pucnjavi koja se dogodila u centru Grocke, u blizini blizini zgrade Centra za socijalni rad.

- Tom prilikom on je zadobio lake telesne povrede, tačnije ogrebotine po telu. Prevezen je bolnicu, ali policiji nije želeo da otkrije ko je na njega pucao iako se veruje da zna o kome je reč. Motiv su, najverovatnije, neraščišćeni račun između žrtve i napadača - kaže izvor Informer.rs. 

Foto: YoutubePrintscreen/Pravda Report

Mladić odbija da policiji kaže imena napadača

Miloš V. je bio meta nepoznatih napadača i 27. oktobra prošle godine u Kaluđerici, kada ga je nepoznati napadač upucao u rame.

Na njega je tada pucano oko 22 sata u Kaluđerici.

- Vučić M. je tada zatražio pomoć u Domu zdravlja u Grockoj, a nakon toga je prevezen na ortopediju na Banjici. U tom napadu je zadobio lakšu povredu ramena - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Međutim, ni tada, ranjeni mladić nije sarađuje sa policijom.

- Nije odgovorio na pitanje šta se dogodilo, odnosno nije želeo da kaže ko je pucao i da li je on bio meta - rekao je naš sagovornik.

Kako Informer.rs saznaje, Vučić. M. važi za problematičnog mladića i iza sebe ima izvršenih krivičnih dela. Prema našim saznanjima, Vučić M. je sin penzionisanog policajca. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja sam GROČANIN

pre 1 godinu

Njegovo ime je Vučić, a prezime Milosevic. Mozda je neobicno ali je tako. A problematican jeste i to mnogo. A ni otac i majka mu nisu nista bolji. Tata napravio vanbracno dete Ruskinji. Uselili se u tudju kucu i tu bespravno zive i niko im nista ne moze. Rodjeni brat policajac isto nije nista bolji. Glumi po Grockoj da je neka vlast, seta u uniformi, plasi narod i uteruje strah i svi cute o tome. Pa eto Informer ako sme neka istrazi o ovoj porodici. Ima o cemu da se pise.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija