• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

04.01.2023

18:03

JEZIVI SNIMCI SA MESTA NAPADA NA KOSMAJU! Poznatog analitičara RASTRGLI PSI, IMAO UJEDE PO NOGAMA I GENITALIJAMA (Video, Foto)

Informer

Vesti

JEZIVI SNIMCI SA MESTA NAPADA NA KOSMAJU! Poznatog analitičara RASTRGLI PSI, IMAO UJEDE PO NOGAMA I GENITALIJAMA (Video, Foto)

Podeli vest

Poznatog analitičara Vladana Radosavljevića (62) danas su na Kosmaju izujedali psi lutalice, pa je nesrećni čovek iskrvario na smrt.

Radosavaljević je sa suprugom Oglom (58) boravio u vikendici. Otišao je u šetnju i tada su ga napali psi. On je uspeo da pozove svoju ženu, koja je krenula ka njemu, ali kada je stigla, zatekla je izujedano telo Radosavljevića i tri krvava psa. Najviše ujeda imao je po nogama i genitalijama.

Psi su napali i nju i naneli joj teške povrede.

Foto: Informer

Uviđaj na mestu nesreće na Kosmaju

U međuvremenu se pojavila i komšinica koja je tri od, navodno, pet pasa, zatvorila u boks.

- Čovek je bio u sedećem položaju kada su ga pronašli. On je pozvao svoju ženu, koja je došla misleći da mu je loše, ali kad je stigla, već je bilo kasno, pričaju komšije.

Komšinica koja se zatim pojavila inače vodi računa o kućama u naselju i ponekad ovde hrani pse.

- Tri psa koja su napala Radosavljevića su zatvorena, a bilo ih je navodno pet, dok su dva pobegla. Tri psa je odveo veterinarski zavod, pričaju komšije. 

Komšinica, inače, živi u susednom selu, ali povremeno dođe da obiđe vikendice ovde.

Ovo je rastrgnuti analitičar Radosavljević:

Foto: Printskrin TV Mreža

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ajde

pre 1 godinu

Uhapsiti komsinicu, ona je svojim cinjenjem odnosno povremenim hranjenjem pasa njih prikupila tu . Za uzvrat psi su rastrgli coveka , a zenu tesko povredili

crna ovca

pre 1 godinu

a sad da chujemo orke,morke,pande,mande i ostale organizacije za zastitu zivotinja koji zapene kad neko sutne psa shto naravno takodje nepodrzavam.

Dragana

pre 1 godinu

Zašto da čuješ zaštitare? Bolje tu ženu koja je bila zadužena da hrani pse. Psi su VLASNIČKI! Vlasnik u zatvoru, neko ih je "povremeno" hranio. To povremeno može biti jednom nedeljno. Kako bi se ti ponašao da jedeš jednom u 7 dana? Tvrdim da bi pobesneo od gladi i žeđi

Rade

pre 1 godinu

Biće toga sve češće, mnogo su ljudi napatili tu gamad, a ne vode računa o njima. Trebalo bi malo pročešljati i takozvana društva za zaštitu životinja. Koja reaguju samo kada se životinji nešto desi, a za ljude ih baš briga ! ! ! !

Bane

pre 1 godinu

Poznati analitičar mora da se šeta po mraku u neosvetljenom prostoru, a valjda je čuo da su kuće napuštene i da ima pasa u dvorištu. I psi ga iz čista mira izujedali. Kriva je žena koja povremeno iz susednog sela dođe da hrani pse i obilazi napuštene kuće. Poznati analitičar baš tu voli da uživa u šetnji. Vlasnika niko ne spominje. On je u drugoj državi, normalno je da ne vodi brigu o ostavljenim životinjama, bez hrane i vode.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija