• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.01.2023

17:34

OVO JE ŽENA KOJA JE ČUVALA PSE UBICE NA KOSMAJU! Određen joj pritvor, PRETI JOJ 8 GODINA ROBIJE

printscreen

Vesti

OVO JE ŽENA KOJA JE ČUVALA PSE UBICE NA KOSMAJU! Određen joj pritvor, PRETI JOJ 8 GODINA ROBIJE

Podeli vest

Violeti M. (50) iz sela Drulpa kod Velike Ivanče određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršila krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti iz nehata.

Osumnjičena Violeta, kako se sumnja, bila je plaćena da brine o tri psa koji su nasmrt izujedali analitičara Vladana Radosavljevića (62) juče u Velikoj Ivanči. 

Za ovo krivično delo je zaprećena kazna osam godina zatvora.

-  Violeta M. je bila zadužena da u Velikoj Ivanči, u dvorištu kuće M.S, koja boravi u inostranstvu, hrani tri psa. Pomenuti psi su, kako se sumnja, 3. januara napali V.R. i izujedali ga.  V.R. je od posledica ujeda preminuo, a ujede je zadobila i njegova supruga koja je pokušala da ga odbrani- saopštilo je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Foto: printscreen

Violeta M. je bila plaćena da čuva petoro pasa

Vlasnik pomenutih pasa je A.S. koji je u zatvoru od septembra, a psi su povereni na čuvanje M.S. 

- Inače, protiv M.S. je već u toku krivični postupak pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Mladenovcu zbog sumnje da je izvršila krivično delo Izazivanje opšte opasnosti, odnosno jer su isti psi napali devojčicu i naneli joj lake telesne povrede 1. novembra 2022, u selu Nemenikuće u Sopotu - piše u sopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TADIJA ZEMUN

pre 1 godinu

jel to znaci,da ako hocu nekog da ubijem,a da pri tome ne dobijem 40 godina robije,pustim kerove da ga zakolju i ubiju,dobijem do 8 godina(uz dobrog advokata mnogo manje),posle odlezane 2/3 kazne i dobrog vladanja izadjem iz zatvora i nikom nista,odsluzio kaznu prema drustvu i drzavi,a onog drugog nema....... lep je slagvort dala drzava i nase"pravosudje"(koje pri tome ine postoji,sem u pricama ovih na vlasti),sada ce kriminalci da kupuju opasne kerove(umesto oruzja) i da ih dresiraju da ubijaju ljude,manje su kazne i to drasticno,mogu se mozda izvuci i sa nanogicom........strahota

sledeća vest

Vesti

TV

Uroš Blažić poslao jezivu poruku, pa otišao da puca! Svedočenje bivše devojke masovnog ubice potvrđuje njegovu opasnu narav!
Live TV

Uroš Blažić poslao jezivu poruku, pa otišao da puca! Svedočenje bivše devojke masovnog ubice potvrđuje njegovu opasnu narav!

Anastasija Đ. bivša devojka Uroša Blažića svedočila je prošle godine u Smederevu. Ona je počela da se zabavlja sa njim nakon što je prestala da radi kod njega. Veza je trajala svega nekoliko meseci. Prvih mesec dana, veza je bila lepa, ali kasnije je počela da ga se plaši. On je, prema njenim rečima držao pištoj ispod jastuka i jednom prilikom joj pretio da će da je udari. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su primarijus patolog i stalni sudski veštak Radoslav Radosavljević i specijalista sudske medicine i stalni sudski veštak Ljubiša Božić.

29.08.2024

09:56

Još jedna država uključuje se u rat u Ukrajini? Zapad jedva čeka eskalaciju sukoba! (VIDEO)
Live TV

Još jedna država uključuje se u rat u Ukrajini? Zapad jedva čeka eskalaciju sukoba! (VIDEO)

Moskovske trupe preuzele kontrolu u naselju Komišivka u Kurskoj oblasti. Ruske jedinice protivvazdušne odbrane uništile su 12 ukrajinskih letilica. Ukrajinske snage pokušavaju da probiju i južnu rusku granicu. Kremlj odbacio mirovni plan Zelenskog. Akcija izraelske vojske na Zapadnoj obali. Izrael potvrdio da je izveo napad u Siriji. Na ovu temu u "Ratu uživo" govorili su novinar Nikola Jović i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.08.2024

22:30

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu
Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu

Jedan od najvećih pravoslavnih praznika – Velika Gospojina danas se proslavlja širom Kosova i Metohije, uprkos gotovo svakodnevnom teroru šiptarske vlasti koju predvodi Aljbin Kurti.

28.08.2024

13:28