• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

06.01.2023

19:20

ŽENA PRETRČAVALA, A AUTOBUS IŠAO U RIKVERC?! Dozivala je pomoć, kriv je bilo svuda, jaukala je dok je vozač... OČEVIDCI PREPRIČAVAJU JEZIVE SCENE SA KARABURME

Pixabay

Vesti

ŽENA PRETRČAVALA, A AUTOBUS IŠAO U RIKVERC?! Dozivala je pomoć, kriv je bilo svuda, jaukala je dok je vozač... OČEVIDCI PREPRIČAVAJU JEZIVE SCENE SA KARABURME

Podeli vest

Žena je poginula na Karaburmi kada je autobus prešao preko nje, a isplivali su detalji ove jezive nesreće

Žena poginula je danas oko 17 sati na okretnici autobusa na Karaburmi kada je na nju naleteo autobus gradskog prevoza. Saobraćaj je i dalje zaustavljen za autobuse, a na uznemirujućim snimcima sa mesta nesreće vidi se telo prekriveno čaršavom ispred autobusa.

Do saobraćajne nesreće, prema saznanjima Kurira, došlo je navodno kada se autobus kretao u rikverc. 

- Autobus na liniji 25 došao je na stanicu koja se nalazi na okretnici u Ulici Salvadora Aljendea i u jednom trenutku žena je otišla iza autobusa. Verovatno je pretrčavala. U tom momentu autobus je krenuo u rikverc, oborio ženu, zatim zadnjim točkovima prešao preko nje, a onda krenuo napred gde je opet točkovima prešao preko nesrećne žene - kaže za Kurir očevidac.

Dodaje da je krvi bilo na sve strane i da je žena počela da jauče kada je prvi put autobus prešao preko nje.

- Dozivala je pomoć i veliki broj ljudi se ubrzo okupio, ali nažalost nije joj bilo spasa - kaže očevidac saobraćajne nesreće i dodaje da je ekipa Hitne pomoći samo mogla da konstatuje smrt za sada nepoznate osobe.

Vozač autobusa se uhvatio za glavu kad je shvatio šta se dogodilo.

- Čovek je zanemeo kada je video šta se dogodilo - kaže sagovornik.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17