• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.01.2023

13:41

POJAVIO SE SNIMAK PRIJAVLJIVANJA ANINOG NESTANKA! Suprug Beograđanke prijavljuje kao da naručuje hranu!

printscreen

Vesti

POJAVIO SE SNIMAK PRIJAVLJIVANJA ANINOG NESTANKA! Suprug Beograđanke prijavljuje kao da naručuje hranu!

Podeli vest

Isplivao je audio snimak na kome se čuje glas muža nestale Beograđanke Ane, a javnost je zbog toga izrazila sumnju

Ana Volš (39) koja je odrasla u Beogradu, misteriozno je nestala nakon što je napustila svoj dom kako bi uhvatila let 31. za Vašington decembra. Policija se oglasila i saopštila da su pregledali šumoviti deo oko kuće gde je Ana živela sa porodicom, kao i da su ispraznili bazen i potok u blizini u potrazi za Beograđankom, ali od Ane nema ni traga ni glasa.

Foto: printscreen

 

Korisnici interneta su izrazili sumnju u vezi sa suprugom, nestale 39-godišnje Ane Volš nakon, njegove izjave koj ase pojavila u medijima, a o kojoj je Informer već pisao, ubrzo je objavljen i audijo snimak  Tviteru.

 

 

U audio snimku od 43 sekunde, koji ima preko 59.000 pregleda, može čuti kako Brajan govori: "Dobar dan, ja sam Brajan Volš. Ane nema već nekoliko dana, proveravao sam na poslu, ali je nema. Iznajmila je kuću u mestu gde je bila (zbog posla) neposredno pre nestanka. Ako ste možda pričali sa njom u nedelju ili prethodnih nekoliko dana, molim vas da mi javite. Ako znate bilo koga sa kim je Ana bila u kontaktu, takođe mi javite. Žao mi je što vas uznemiravam. Ja verujem da je Ana dobro", rekao je Brajan Volš, suprug nestale Ane.

Foto: Printscreen You Tube

 

Anin suprug Brajan Volš, je bio optužen za prodaju lažnih kopija slika Endija Vorhola na Ibeju u aprilu 2021. Pokušao je da proda slike za oko 100.000 dolara svaku. A njegovu prijavu većina je okarkterisala kao da naručuje hranu a ne da prijavljuje nestanak majke troje dece. 

Jedan od korisnika mreža je rekao: "Primetite kako on vodi računa da bude veoma pasivan u poruci. 'Ako znate nekoga ko je imao kontakt sa njom, pozovite me ako želite...', 'Siguran sam da je sve u redu'... nemam utisak da je zabrinut. Mnogi su imali istu reakciju. Drugi korisnik Tvitera je napisao: "Muž ne zvuči kao da je u panici. Kao da nije ništa strašno." Treći je prokomentarisao: "Momak zvuči kao da naručuje picu. Zvuči nedorečeno. Čudno je."

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 1 godinu

Vrlo verovatno da jadnica nije ni krenula na taj let 1. januara (imala je bukiran let za 3. januar) tako da sam 99% siguran da je žena pokojna a odgovoran za njenu smrt je muž, da li direktno ili indirektno saznaće se, možda i vrlo brzo. Takvih, gotovo identičnih priča sam se nagledao na stotine na popularnim kriminalističkim kanalima.

Suzana

pre 1 godinu

Nesto nam je poznato takvo nonsalantno prijavljivanje nestanka supruge.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija