• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

09.01.2023

19:21

REKAO DA IDE SINU DA KUPI SLADOLED!? Otkriveno kako je Brajan Volš slagao policiju, DETALJA O NESTANKU SRPKINJE SVE JE VIŠE

printscreen

Vesti

REKAO DA IDE SINU DA KUPI SLADOLED!? Otkriveno kako je Brajan Volš slagao policiju, DETALJA O NESTANKU SRPKINJE SVE JE VIŠE

Podeli vest

Brajan Volš, muž nestale Srpkine Ane Volš, slagao je policiju da je išao sinu da kupi sladoled. Umesto toga sa maskom na glavi i rukavicama na rukama otišao je da kupi sredstva za čišćenje kao i najlone, kofu i lepljivu trak, koje je platio 450 dolara, prenosi NBC Boston

Kako se navodi, Brajan nije optužen za ubistvo, već za obmanjivanje istražitelja.

Podsetimo, Brajan Volš izveden je pred tužioca gde se izjasnio da nije kriv i povezan sa nestankom njegove supruge Ane Volš. Njemu je određena kaucija u vrednosti od 500.000 dolara.

 

 

U porodičnoj kući u podrumu nađena je krv i krvavi nož, saopštila je kancelarija tužioca u Norfolku.

Ana Volš, poreklom iz Srbije, nestala je 1. januara u blizini Bostona, a detalji o njenom nestanku i dalje su sporni.

Volš je majka troje dece, a ono što je poznato jeste da je trebalo da ode u Vašington radi posla. Međutim, na let nikad nije stigla.

O nestanku Ane Volš je pričala njena majka Milanka Ljubičić.

- Ne znam šta bih vam rekla, jako sam zabrinuta, samo mi je život mog deteta bitan - rekla je Milanka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija