• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.01.2023

07:57

TRAŽIO KAKO DA SE REŠI TELA ŽENE! Otkrivena jeziva pretraga na internetu muža nestale Beograđanke!

printscreen

Vesti

TRAŽIO KAKO DA SE REŠI TELA ŽENE! Otkrivena jeziva pretraga na internetu muža nestale Beograđanke!

Podeli vest

Brajan Volš (47) optužen da je ometao istragu povodom nestanka njegove supruge Beograđanke Ane Volš (39) saslušan je u sudu, a tokom istrage pronađen je krvavi nož u podrumu dok je u njegovom kompjuteru otkriveno da je pretraživao "kako se rešiti tela žene od 52 kilograma"

Inspektori koji rade na slučaju nestanka Ane Volš pronašli su krvav nož u podrumu kuće koju ona deli sa suprugom i optužili ga da je doveo policiju u zabludu, saopštio je tužilac Okružnog tužioca u Norfolku u ponedeljak na sudu.

Foto: printscreen Twitter

 

 

Brajan Volš optužen je u ponedeljak pred Okružnim sudom u Кvinsi pod optužbom da je obmanuo inspektore koji tragaju za Anom Volš,majkom troje dece.

Kako navodi CNN Anine kolege prijavile su njen nestanak 4. januara nakon što se nije pojavila na poslu. Policija je danima tragala za njom u oblasti oko njihove kuće u Кohasetu.

- Pored toga, inspektori su pronašli upite za pretragu na internet zapisima Brajana Volša o tome „kako da se odlože od tela žene od 52 kilograma“ i kako da raskomada telo- saznaje od izvora  CNN.

Prema rečima njihovih sagovornika inspektori su se fokusirali sa slučaja nestalih osoba na sumnju da je možda ubijena nakon što su dobili nove informacije u posljednja tri dana.

- U ponedeljak uveče, inspektori koji su za mogućim ostacima Ane Volš kopali su po smeću transfer stanice u Pibodiju, gradu udaljenom oko sat vremena vožnje severno od Кohaseta. Smeće su u stanicu donele sanitarne ekipe početkom prošle nedelje - rekao je izvor.

Traka sa mesta zločina takođe je postavljena ispred i oko kontejnera za smeće koji se nalaze u stambenom kompleksu u blizini kuće majke Brajana Volša u gradu Svampskotu, navodi izvor američkih medija.

Foto: printscreen Twitte

Brajan Volš je tvrdio da je otišao da poseti svoju majku nakon nestanka supruge, rekli su.

U ponedeljak, tužilac Lin Beland istakao je da su Brajanove izjave bile različite o njegovom kretanju prošle nedelje.

- Ove različite izjave izazvale su kašnjenje u istrazi do te mere da mu je, u vremenskom periodu kada nije prijavio svoju ženu i davao razne izjave, dalo vremena ili da očisti dokaze, da se odloži dokazima i da izazove kašnjenje - rekao je Beland.

Suprug nestale majke iz Masačusetsa uhapšen  je zbog obmanjivanja istražitelja, rekao je između ostalog okružni tužilac
- Namerni, namerni i direktni odgovori na pitanja o njegovom kretanju u danima u nedelju, 1. januara 2023. i ponedeljak, 2. januara 2023. godine, bili su jasan pokušaj da se dovedu u zabludu inspektore. Činjenica da mu je postavljeno konkretno pitanje i da je on dao neistinit odgovor koji je odveo istragu van područja izazvala je jasno odlaganje u potrazi za nestalom osobom, Anom Volš - rečeno je na sudu.

Foto: printscreen

 

U subotu, državna policija Кohaseta i Masačusetsa saopštila je u zajedničkom saopštenju da su istražitelji "zaključili" potragu za Anom Volš nakon dva dana traženja u šumovitom području oko njene kuće. Potraga na terenu neće biti nastavljena ukoliko se ne pojave nove informacije, saopštila je policija.

U dvodnevnoj potrazi učestvovalo je 20 državnih vojnika iz specijalizovane jedinice za traganje i spasavanje, tri tima К-9, vazdušno krilo državne policije i policijski ronioci, saopštile su vlasti.


Brajan Volš iz Кohaseta suočio se u ponedeljak sa sudijom suda Кvinsi.  On se tereti da je ometao istragu o nestanku svoje supruge.Prema navodima vlasti, Brajan Volš je rekao policiji da je svoju ženu poslednji put video u njihovoj kući u Кohasetu rano 1. januara kada je odvezla Uber ili Lift na aerodrom da odleti u Vašington, DC, na posao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija