• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija/Informer.rs

10.01.2023

19:19

ANA SE NIJE UBILA, SUGURAN SAM, OTEO JU JE NEKI MANIJAK! Prijatelj nestale Srpkinje ubeđen da je američka policija na pogrešnom tragu! SVE UKAZUJE DA JE U PITANJU...

printscreen instagram

Vesti

ANA SE NIJE UBILA, SUGURAN SAM, OTEO JU JE NEKI MANIJAK! Prijatelj nestale Srpkinje ubeđen da je američka policija na pogrešnom tragu! SVE UKAZUJE DA JE U PITANJU...

Podeli vest

Anu Volš (39), Beograđanku, koja je misteriozno nestala 1. januara u mestu Kohaset, u državi Masečusets, najverovatnije je ubio neki manijak, tvrdi za Informer.rs njen prijatelj iz Beograda, koji je sa njom bio vrlo često u kontaktu

On je uveren da Ana nije počinila samoubistvo, kao i da njen suprug Brajan Volš (46) nije umešan u njen nestanak.

- Ona nije imala imala nikakve probleme, ni materijalne, ni psihičke. Živela je normalan život u normalnoj porodici i nije imala nekih porodičnih problema. Uveren sam da je pokupio neki manijak, koji je došao umesto naručenog taksija i odvezao je ko zna gde. Po meni, našla se u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Neki ludak je naleteo - navodi za Informer.rs Anin prijatelj koji se sa njom video u decembru kada je dolazila u rodni Beograd.

On naglašava da Ana sigurno nije digla ruku na sebe. 

- Nije imala razloga za to. Sa mužem se dobro slagala. Imaju troje male dece, najmlađe ima tek dve godine. Kada je bila u decembru u Beogradu, našli smo se na kafi. Pričala mi je da joj je super srećna i zadovoljna, da napokon ima dobar posao i da su se materijalno stabilizovali. Ona je normalno živela tamo. Ovo se može desiti svakome - kaže drug nestale Beograđanke.

Foto: printscreen instagram

 
ŽIVELA 300 NA SAT

Ana je u Ameriku otišla 2015. godine, gde je godinama radila razne poslove.

- Vremenom je dolazila kod majke i rodbine u Beograd. Živela je 300 na sat. Kada je ovde došla u decembru na tri-četiri dana, završavala je 300 poslova. Videli smo se samo na pola sata. Od malena je želela da ide u Ameriku. Kada smo bili u petom razredu Osnovne škole, pričala je da će ići u Ameriku. Njena sestra tamo živi godinama. Sestra je prva otišla u Kanadu. Želela je da ima lep život tamo - otkriva prijatelj Ane Volš.

Anin prijatelj ne smatra da je njen suprug Brajan, koji je uhapšen zbog ometanja istrage, umešan u nestanak.

- Nemaju druge dokaze, pa su se uhvatili za njega - ubeđen je ovaj Beograđanin koji Anu poznaje od malih nogu.

MAJKA ZVALA DA JOJ ČUVA DECU

On kaže da je čuo Aninu majku Milanku Ljubičić kod koje je došla 27.decembra i bila 10 dana. 

- Čuo sam majku odmah kada sam saznao za Anin nestanak. Šta da mi kaže? Ona je isto u šoku - dodaje on.

Foto: printscreen

Milanka Ljubičić još čeka vesti o nestaloj ćerci

Na pitanje zbog čega je zvala majku 30. decembra, insitirajući da dođe odmah 31. decembra, Anin drug otkriva zbog čega.

- Zvala je da joj čuva decu, ali nije mogla jer je bolesna. 

Brajan Volš, Anin suprug je uhapšen zbog sumnje da je ometao istragu. On je nestanak supruge prijavio tek posle tri dana iako se nije javaljala od 1. januara, kada je krenula na let za Vašington gde je radila. Na sudu je negirao krivicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 1 godinu

Pretrazivao kako da se otarasi lesa, kupio hemije za 500 dolara, krvav noz i krvave kese i tepih...jel stvarno kao jenznamobsta se dogodilo nego mislimobda je oteta? Ameri su stvarno debilni narod ako nije jasno stabie sa njom

Mnemozis

pre 1 godinu

Kakvi Ameri? To laprda njen 'drug' iz Beograda. Nazalost, nije nimalo povoljna situacija za tu majku tri andjelka. No, saznace Ameri brzo sta se desilo.

Suzana

pre 1 godinu

Informerovci,nemojte da objavljujete tekstove tipova koji sede u "Lazi" u dnevnoj bolnici.Ovo je ama bas ocigledno,fali mu "daska u glavi".Velika je ovo tragedija za porodicu i prijatelje.Saucesce...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17