• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.01.2023

12:44

RON RIVLIN KOGA JE POKUŠAO DA PREVARI BRAJAN VOLŠ: On zna kako da izigra sistem, proračunat je ...

printscreen Twitter

Vesti

RON RIVLIN KOGA JE POKUŠAO DA PREVARI BRAJAN VOLŠ: On zna kako da izigra sistem, proračunat je ...

Podeli vest

Vlasnik galerije koji je nesvesno kupio dve lažne slike Endija Vorhola od muža nestale mame iz Masačusetsa Ane Volš, osudio ga je kao proračunljivog prigovornika koji „zna kako da igra pravni sistem“

Brajan Volš (47), koji je optužen za dovođenje policije u zabludu nakon što je navodno lagao o njegovom kretanju u vreme kada je Ana nestala, uhapšen je 2018. zbog prodaje dela za koje je tvrdio da su deo umetnikove serije „Senke” iz 1978.

Foto: printscreen

 

Кupac je bio Ron Rivlin, vlasnik galerije Revolver u Los Anđelesu i jedan od vodećih Vorholovih dilera umetničkih dela u zemlji, izvestio je Dejli Bist .

Foto: printscreen: instagram

 

- On zna kako da izigra pravni sistem. Vrlo je proračunat - rekao je Rivlin za novine. 

Bivši menadžer muzičkih talenata rekao je da je Volš u početku bio „harizmatičan, artikulisan, transparentan i profesionalan“ — ali je postao „nedostupan dok nisam razgovarao sa Anom na poslu, a kasnije i sa FBI“ nakon što je prodao lažne slike.

Кupio sam preko hiljadu Vorhola i ovo je prvi put da sam obmanut-  rekao je Rivlin za Daili Beast o prevari od 80.000 dolara.

Foto: printscreen

Tekst potpisa

Kako je objasnio za lokalne medije jednom ili dva putra se čuo sa Anom delovalo mu je da ona nema veze sa prevarom. 

- Kao roditelju male dece, teško mi je zbog svega ovog što se dešava. nadam se da će ona ubrzo biti pronađena živa i da će se vratiti svojoj deci - rekao je između ostalog Rivlin.  

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija