• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

11.01.2023

13:23

SNAJA I SVEKRVA NISU BILE U NAJBOLJIM ODNOSIMA! Majka Ane Volš otkrila porodične tajne - Trebalo bi ispitati i Brajanovu majku

printscreen

Vesti

SNAJA I SVEKRVA NISU BILE U NAJBOLJIM ODNOSIMA! Majka Ane Volš otkrila porodične tajne - Trebalo bi ispitati i Brajanovu majku

Podeli vest

Nestanak Ane Volš ne prestaje da intrigira javnost, dok svakodnevno isplivavaju detalji o komplikovanim odnosima unutar ove porodice, a sada je u žiži javnosti odnos svekrve i snaje, Ane i Dajane Volš

Naime, prirodu ovog odnosa, opisala je Brajanova majka Dajana Volš kroz pismo sudu nakon što je njen sin optužen za prevaru za koju je kasnije i osuđen. Psimo je napisala na četiri strane i u njemu je, govorečći o sinu, mnogo toga rekla o svom mišljenju o snaji Ani.

Dajana Volš je je u pismu sudu istakla da je on (Brajan) "jedini razlog što ona ustaje ujutru".

- On je jedina osoba koja brine o meni i uvek je tu za mene. Na njega se oslanjam za sve što mi treba u životu. Brajan me vodi lekaru na sve kontrole zbog višestrukih operacija raka pluća i drugih zdravstvenih problema - napisala je Dajana Volš na četiri strane dugom pismu sudu.

Ona se, potom kratko osvrnula i na odnos sa snajom, sada nestalom Anom Volš.

- Nažalost, nemam dobar odnos sa snajom, razlog je su verovatno kulturološke razlike. Zbog toga je moj sin jedina stabilna tačka u mom životu, naročito što me čini srećnom je to što zbog njegove brige mogu da viđam unuke - kazala je majka Brajana Volša.

Foto: printscreen instagram

Ana Volš

Dajana Volš naročito je pohvalila svog sina jer se jedini brine za svoje troje dece, ne spominjući Anu Volš nijednom rečju.

- On kuva, čisti, igra se sa decom, čita im priče za laku noć. Da nije bilo njega, ne bih ni imala kontakt sa svojim unucima - rekla je Volšova u pismu.

Podsećamo, Anina majka Milanka Ljubičić navela je, takođe, da njena ćerka nije imala dobar odnos sa Brajanovom porodicom.

Foto: printscreen

Milanka Ljubičić

- Ona i njena svekrva nisu bile najboljim odnosima. Mislim da čak nisu ni kontaktirale. Ni ja se sa njom nisam ljudski upoznala kada sam prvi put otišla kod njih - kaže Ljubičić i dodaje da joj je iz bezbednosnih razloga lakše sada kada je socijalna sužba preuzela decu.

- Trebalo bi ispitati i njegovu majku jer nisu bile u najboljim odnosima - dodala je Anina majka.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mili

pre 1 godinu

Ova devojka nije ni imala kome da se pozali. I majka takodje ometa istragu!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15