• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/novosti.rs

11.01.2023

15:04

NOVO RUKOVODSTVO UKP SRBIJE! Ovaj trojac istakao se prethodnih godina u borbi protiv kriminalaca

printscreen

Vesti

NOVO RUKOVODSTVO UKP SRBIJE! Ovaj trojac istakao se prethodnih godina u borbi protiv kriminalaca

Podeli vest

Novi načelnik Uprave kriminalističke policije MUP Srbije je Ninoslav Cmolić, dok su njegovi prvi saradnici Zoran Šašić, kao zamenik i Nevenko Marić, kao pomoćnik ove izuzetno važne službe

Ovo su nova postavljenja u srpskoj kriminalističkoj policiji, a ovaj trojac istakao se prethodnih godina u borbi protiv najvećih i najorganizovnaijih mafijaških grupa na ovim prostorima.

Cmolić je na ovu izuzetno važnu funkciju došao sa mesta zamenika načelnika UKP i načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK). Šašić je bio načelnik odeljenja za suzbijanje organizovanog finansijskog kriminala, dok je Marić bio prvo načelnik odeljenja zadužen za rasvetljavanje ubistva, a zatim i zamenik načelnika SBPOK. Marić će sada biti zadužen za vodeće službe u UKP.

Cmolić i Marić su sa svojim saradnicima, pored ostalog, bili zaduženi u prethodnom periodu za rasvetljavanje svih nedela kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Sa Tužilaštvom za organizovani kriminal (TOK) radili su i na "razbijanju" kriminalne grupe Nikole Vuševića, Ćopavog Džonija sa Vračara, poznatije kao "Vračarci", ali i na otkrivanju novih krivičnih dela Darka Šarića i njegove ekipe, koju je formirao dok je bio u pritvoru.

Na mestu prvog čoveka SBPOK postavljen je Dragan Ivanović Đani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija