• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

11.01.2023

15:13

PROVALJIVAO U STANOVE KRAO ZLATO I NOVAC! Valjevska policija strpala iz rešetaka OPASNOG PROVALNIKA!

Pixabay

Vesti

PROVALJIVAO U STANOVE KRAO ZLATO I NOVAC! Valjevska policija strpala iz rešetaka OPASNOG PROVALNIKA!

Podeli vest

Valjevska policija je rasvetlila više teških krađa i uhapsila M. S. (73) iz okoline Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

On se sumnjiči da je, od oktobra prošle godine, na području grada, provalio u pet stanova i ukrao novac, zlatni nakit i mobilne telefone.

Na ovaj način je, kako se sumnja, vlasnike oštetio za oko 600.000 dinara.

Policija je prilikom pretresa stanova koje koristi osumnjičeni u okolini Pančeva i Beograda pronašla deo ukradenih predmeta i oni će biti vraćeni vlasnicima.

Takođe je pronađena i manja količina materije za koju se sumnja da je marihuana, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija