• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

11.01.2023

16:23

NEMAM VEZE SA IVANINIM UBISTVOM, DA SAM OSUMNJIČEN POLICIJA BI VEĆ DOŠLA PO MENE! Oglasio se mladić G.J. doveden u vezu sa zločinom!

Printskrin video

Vesti

NEMAM VEZE SA IVANINIM UBISTVOM, DA SAM OSUMNJIČEN POLICIJA BI VEĆ DOŠLA PO MENE! Oglasio se mladić G.J. doveden u vezu sa zločinom!

Podeli vest

"Pa mi smo bili u kontaktu svaki dan smo se čuli i onda pitala me kad ćeš doći u Beograd i pozvala me", kaže J.G. osumnjičeni za ubistvo studnetkinej Ivane Krivokapić

Nakon što se u javnosti pojavila nezvanična informacija da je J. G. osumnjičen za ubistvo Ivane Krivokapić na Zvezdari kojoj je bio prijatelj, on je za portal Telegraf rekao je da nema veze sa ubistvom i da je osumnjičen policija bi, kako navodi, već došla po njega.

Na pitanje o Ivani kaže:

- Upoznali smo se na planinarenju na Prokletijama. Znamo se od prošle zime, mart, april, ako se ne varam. Pa mi smo bili u kontaktu svaki dan smo se čuli i onda pitala me kad ćeš doći u Beograd i pozvala me. Ja sam išao, družili se, šetali, ništa nismo imali, znači između mene i Ivane nije bilo ničega. Poslednji put smo se videli 23. decembra. Tog dana kada sam ja krenuo za Crnu Goru. Zamolio bi sve portale, sve ljude, da pre nego što počinju da nešto pišu o meni, da razmišljaju malo", rekao je on za Telegraf.

Na pitanje da li zna ko bi eventualno mogao da je ubije kaže:

Ne bih znao ko je to uradio, ja njene prijatelje nisam znao, na današnji dan ovo se može očekivati od svakog, ja sa time nemam ništa".

Za portal Telegraf on kaže da nije dolazio u Beograd samo zbog Ivane, nego zbog, kako navodi, prijatelja koje ovde ima.

- Pa nisam samo zbog nje, ja sam dolazio nekoliko puta u Beograd zato što imam mnogo prijatelja, drugara koji dolaze kod mene na Prokletije- rekao je.

Foto: printscreen

 
Ivana se do poslednjeg daha borila protiv ubice

Podsetimo, Ivanino beživotno telo pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Što sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 1 godinu

Типично понашање за његове сународнике.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija