• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Republika.rs

13.01.2023

09:49

ANA VOLŠ U ZAGRLJAJU DRUGOG ČOVEKA! Bio je lep i zgodan, a ona ga je ipak OSTAVILA ZBOG BRAJANA (FOTO)

instagram

Vesti

ANA VOLŠ U ZAGRLJAJU DRUGOG ČOVEKA! Bio je lep i zgodan, a ona ga je ipak OSTAVILA ZBOG BRAJANA (FOTO)

Podeli vest

Fotografija Ane Volš (39) u zagrljaju drugog muškarca osvanula je na društvenim mrežama

Kako se navodi, u pitanju je njen bivši muža Mark Knip od koga se razvela samo godinu dana pre venčanja sa sadašnjim suprugom Brajanom Volšom.

 

 

Beograđanka za kojom se traga nepune dve nedelje u braku sa Markom prezivala se Ljubičić Knip, a sudeći prema fotografiji, nastala je 2012. godine dok su još uvek bili u braku.

Podsetimo, Ana si svaki trag gubi 1. januara kada je krenula na aerodrom Logan na let za Vašington gde je imala "hitnu situaciju na poslu". Ona je i inače, zbog posla, živela na relaciji Kohaset-Vašington.

Foto: printscreen

Imali naizgled savršen brak

Njen nestanak suprug je prijavio 3 dana kasnije, 4. januara, a uhapšen je 5 dana kasnije zbog obmanjivanja policije i ometanja istrage.

Istraga je do sada pokazala da su u podrumu kuće pronađeni tragovi krvi, kao i polomljen nož, dok je na obližnjoj deponiji pronađeno nekoliko krvavih kesa, sekira i tepih za koji se misli da je iz podruma njihove porodične kuće. 

Brajan je dan nakon Aninog nestanka snimljen kako kupuje sredstva za čišćenje, a neka od njih pronađena su na lokalnom smetlištu. 

Još uvek se čekaju rezultati DNK veštačenja, a prema prvim navodima, na sekiri i testeri koji su pronađeni ima i tragova tkiva.

U međuvremenu je proverena i gugl pretraga Brajan Voša i ustanovljeno je da je pretraživao "kako se otarasiti tela žene od 50 kilograma" i "kako raskomadati telo".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 1 godinu

Да је остала са њим живела би мало скромније али би и даље била жива.

Boston

pre 1 godinu

Udala se za Knipa da bi sredila americke papire. On kuvar u hotelu a ona spremacica. Zajedno prijavljivali i placali porez. Posle 5 godina dobila americko drzavljanstvo. Zivela sa kuvarom u tkz. otvorenom braku bez obaveza...U medju vremenu srela bogatog Volsa i odlepila za njegovim novcem. U isto vreme zivela sa dvojicom. Vols isplatio Knipa i dobio Anu. Ostvarila American dream ,kupala se u njegovom novcu. A psihopata je isekao na komade i bacio u kamion za mlevenje smeca.....Da se udala za Srbina molera ili kamiondziju bila bi ziva..Ali se ne bi mogla hvalisati u Bg. svojim bogatstvom. Steta . Nije Amerika za svakoga....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija