• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

14.01.2023

07:00

POLICIJSKI IZVEŠTAJ BACA NOVU SUMNJU DA JE SRPKINJA UBIJENA U SAD! Brajan pretio smrću Ani, a ona se udala za njega?!

printscreen

Vesti

POLICIJSKI IZVEŠTAJ BACA NOVU SUMNJU DA JE SRPKINJA UBIJENA U SAD! Brajan pretio smrću Ani, a ona se udala za njega?!

Podeli vest

Ana Volš je još 2014. prijavila policiji u Vašingtonu da joj je Brajan telefonom pretio da će je ubiti, i to dok je još bila u braku s drugim čovekom * Ubrzo je, međutim, odustala od tužbe, razvela se i 2015. se udala za Brajana

Srpkinja Ana Volš (39), koja je u novogodišnjoj noći nestala iz kuće u Kohasetu u američkoj državi Masačusets, prijavila je policiji još 2014. da joj je tadašnji poznanik Brajan Volš pretio smrću, i to dok je bila u braku sa drugom čovekom! Ubrzo je međutim, odustala od tužbe, razvela se, pa se 2015. udala za Brajana!
Policijski izveštaj o prijavi nasilja od 3. avgusta 2014. upućuje na zaključak da su između Brajana i Ane postojali duboki problemi još i pre nego što su stupili u bračnu zajednicu, a možda čak i da su bili u tajnoj vezi dok je ona bila u prvom braku?!?

Dadilja

Očekuje se da ovih dana policija pozove na saslušanje dadilju dece bračnog para Volš

 

 

Odbila saradnju


Bob Vord, reporter portala "Boston25", došao je u posed ovog policijskog izveštaja, u kome piše da je Ana prijavila policiji u Vašingtonu da joj je Brajan Volš "preko telefona uputio pretnje da će ubiti nju i njene prijatelje". U to vreme ona je bila udata za jednog kuvara i prezivala se Knip.
- Ime muža nije navedeno u izveštaju, dok pouzdani izvori potvrđuju da je osumnjičeni za nasilje Brajan Volš. U dokumentu se potencijalni prekršaj navodi kao pretnja. Međutim, Ana nikada posle nije sarađivala sa policijom, pa Brajan nije ni optužen i slučaj je na kraju zatvoren - napisao je Vord na Tviteru.

Foto: printscreen

Brajan i Ana Volš


Da sve bude još bizarnije, Ana se ubrzo razvela od kuvara i posle svega godinu dana na društvenim mrežama objavila veridbu sa Brajanom. Ubrzo zatim su se venčali, što potvrđuju brojne fotografije kojima je Srpkinja želela da prikaže njihov glamurozan i srećan život! Tokom 2016. dobili su prvog od trojice sinova i naizgled se sve činilo idilično...


Narednih godina, kako će naknadno izaći na videlo, Ana je sve više napredovala u karijeri, dok je Brajan počeo da se bavi "mutnim" poslovima. Iz kuće pokojnog oca, koji ga je razbaštinio pre smrti, ukrao je originale slika Salvadora Dalija i vredne antikvitete koje je prodao za oko milion dolara, a potom je preko I-beja 2018. galeristima prodao falsifikate Endija Vorhola, zbog čega je osuđen na kućni zatvor.


Ana se u međuvremenu zbog unosnog posla sa nekretninama preselila u Vašington, dok je njen muž ostao sa decom u iznajmljenoj kući u Kohasetu, nadomak Bostona. Ona bi dolazila kod muža i dece da ih obiđe tokom vikenda, a poslednji put su svi bili na okupu u novogodišnjoj noći, od kada joj se gubi svaki trag.


"Dejli mejl" je juče ekskluzivno objavio fotografiju sa trpezarijskog stola iz porodične kuće Volšovih, na kojoj se vidi list papira koji je svojeručno ispisao Brajan, pre nego što je uhapšen 9. januara. Fotografija prikazuje presavijenu belešku na kojoj piše: "Odgovor prijateljima... Cenim vašu brigu. Trenutno je moj fokus na pronalaženju Ane..."

Vrlo sumnjiva povreda arkade

 

Ana Volš postavila je 21. maja 2018. svoju fotografiju na Instagram sa sumnjivom povredom iznad levog oka, čiji je opis izmenila pre nego što je njenom mužu počelo suđenje za prevaru sa falsifikovanim slikama.
"Blagi potres mozga, modrica kuka i posekotina...", stoji u izmenjenom opisu te fotografije, iako je osam meseci ranije nešto drugo pisalo. Nije poznato koji je bio originalni naslov, ali je Ana objasnila kasnije u odgovorima zabrinutim prijateljima da se, navodno, okliznula i pala u kancelariji.

Sumnjivi odnosi


Pretpostavlja se da je u pitanju pripremljena Brajanova izjava kojom odgovara na pitanja o nestaloj supruzi Ani. Ostatak beleške se nalazi ispod savijenog dela papira i ne može se razabrati, ali ton sugeriše da se najverovatnije odnosi na njihovo troje male dece i planirane obaveze.
Očekuje se, takođe, da ovih dana policija pozove na saslušanje dadilju dece bračnog para Volš, pošto je Brajan izjavio da je boravila sa dečacima u jednom periodu posle Nove godine. Upravo bi ona mogla da otkrije nove detalje u vezi sa ovim misterioznim slučajem i da pojasni odnose između supružnika. 

Baka: Ne mogu da brinem o unucima

 

Milanka Ljubičić, majka nestale Ane, izjavila je juče da zbog zdravstvenog stanja nije u mogućnosti da preuzme brigu o ćerkinoj deci koja se trenutno nalaze u socijalnoj ustanovi u Americi:
- Jako sam bolesna i ne mogu da prihvatim tu odgovornost. Ne mogu ni o jednom detetu da brinem, a kamoli o troje. Pogotovo što ne pričamo istim jezikom, oni ne znaju srpski, a ja engleski. Hoće li Anina sestra preuzeti tu ulogu, ne znam, ali sada čekamo zvanične informacije od američke policije.
Podsetimo, dve Anine bliske prijateljice su pokrenule inicijativu prikupljanja novčane pomoći za njene sinove, kako ne bi bili razdvojeni i smešteni u odvojene hraniteljske porodice.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija