• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Blic.rs

14.01.2023

17:23

BRAJAN NIJE ZVAO POLICIJU VEĆ NEKO DRUGI! Obrt u istrazi misteriozno nestale Beograđanke! Policijski dnevnik baca novo svetlo na ceo slučaj

printscreen

Vesti

BRAJAN NIJE ZVAO POLICIJU VEĆ NEKO DRUGI! Obrt u istrazi misteriozno nestale Beograđanke! Policijski dnevnik baca novo svetlo na ceo slučaj

Podeli vest

Dnevnik policijske uprave od 26. decembra pa sve do 8. januara 2023. godine pruža uvid u rane trenutke istrage, počevši od prvog izveštaja o nestaloj Ani Volš.

 Policijski dnevnik baca novo svetlo na ceo slučaj.

Ko je obavestio policiju o Aninom nestanku?

Prema prvim informacijama, Brajan Volš, suprug nestale Beograđanke obavestio je policiju da njegove žene nema, po njegovoj priči, njih dvoje nisu se čuli par dana nakon čega je on i kontaktirao policiju.

Prema evidenciji policije, 4. januara primili su poziv za proveru dobrobiti Ane Volš, čije je čak i ime napisano pogrešno u dokumentu.

Foto: printscreem instagram

Ana Volš

Kako navode američki mediji, prema dokumentu, čovek koji je obvaestio policiju o Aninom nestanku je glavno obezbeđenje kompanije za koju radi stranka, Tišman Spajer.

Pozivalac je nastavio da opisuje kako Ana radi u Vašingtonu, ali živi u Kohasetu. Zatim je opisao i više detalja o njenom nestanku, a zatim primetio sledeće:

- Kompanija je kontaktirala muža, on nije podneo prijavu nestanka - navode američki mediji.

Kako navode, policija je ranije saopštila da su kompanija i njeni najmiliji "istovremeno" prijavili Anin nestanak.

Uhvaćen u laži

Anin muž, Brajan Volš uhapšen je nekoliko dana kasnije i optužen za obmanu istražitelja.

Foto: AP PHOTO

Brajan Volš

Ali kada je Brajan optužen njegov advokat Trejsi Majner rekla je sudu da je njen klijent kontaktirao kompaniju i rekao im da je Ana nestala, što je direktno suprotno sa onim što je Brajan ispričao policiji.

- Tačno je da je njen poslodavac kontaktirao policiju 4. januara. Međutim, to je bio rezultat toga što je Brajan prvo kontaktirao poslodavca i rekao: "Nisam se čuo sa svojom ženom", rekao je Brajanov advokat na sudu i dodao: "Poslodavac je predložio da njegov tim iz obezbeđenja, koji je inače bivši policajac, kontaktira policiju, što je on i učinio"

Brajanov advokat istakao je i da je njen klijent sarađivao sa policijom kroz nekoliko "intervjua", kao i pretresa njegove kuće i mobilnog telefona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija