• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

17.01.2023

21:12

JA SE JOŠ NADAM DA JE MOJE DETE ŽIVO! Oglasila se majka Ane Volš i otkrila šta misli o optužnici za ubistvo protiv zeta Brajana!

printscreen

Vesti

JA SE JOŠ NADAM DA JE MOJE DETE ŽIVO! Oglasila se majka Ane Volš i otkrila šta misli o optužnici za ubistvo protiv zeta Brajana!

Podeli vest

Anina majka je nakon što smo saopštili da je Brajan optužen, najpre zanemela a zatim rekla da "u to ne može da veruje"

Brajan Volš optužen je za ubistvo svoje supruge Ane, Beograđanke za kojom se traga od 1. januara, najnovija je vest u američkim i srpskim medijima, a njena majka Milanka Ljubičić za Telegraf.rs najpre je zanemela a onda jedva izustila: "Ja u to ne mogu da verujem". 

Milanka je nakon kratkog ćutanja, pošto smo joj rekli da je Brajan optužen, rekla da u ovo ne može da veruje, kao što ne može da veruje u sve vesti koje su se do sad pojavljivale na račun njenog zeta.

- Ja u to ne mogu da verujem - rekla je Milanka a zatim nastavila:

- Ne mogu da verujem kao što ne mogu da verujem u sve što se piše. Rekla sam vam danas. Imam nadu da je moje dete živo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Suzana

pre 1 godinu

Ova gospodja ako nema karton kod psihijatra,morala bi pod hitno da zatrazi pomoc istog.Cerka iz Kanade bi morala pod hitno da doputuje i pomogne joj,sada su avio-karte vrlo jeftine.Tuga.Saucesce porodici.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija